B. D. K. 2021.06.11 19:50 Frissítve: 2021.06.11 19:53

Televízió: az exatlonos sztárokkal újra itt a Nagy Vagy!

Nagy drámákkal, sikerekkel, sírásokkal, nevetésekkel vasárnap 12.50-től indul a TV2-n az ország legnagyobb közönséghez eljutó, immár 12 éve futó tömegsport és szabadidősport tv-műsor-sorozata, a Nagy Vagy – Aktív Magyarország Kupa – informálta szerkesztőségünket a TV2.

Fotó: TV2

 

Ezúttal hat jól ismert, népszerű Exatlon-sztár segíti a gyerekeket, csapatokat. Ott lesz a Kecskeméti Fürdő versenyuszodájában Kempf Zozo, Böjte Dave, Esztergályos Patrik, Szendy Lilla, Busa Gabi és Szabó Dorka. Mindannyian elköteleztettek abban, hogy a családokat, a szülőket, gyerekeket ösztönözzék a sportra, a mozgásra, az egészséges életmódra. A műsorvezető Abaházi Csaba lesz – olvasható a TV2 közleményében.

A Nagy Vagy – Aktív Magyarország Kupa igazi családi műsor, gyerekekkel, szülőkkel, közös élményekkel, izgalmas, látványos sportjátékokkal. A mostani nyári szériában elsősorban a strandhoz kapcsolódó vizes játékokkal. Sok vízbe eséssel, csúszással. De közben úszni, evezni, kajakozni, kenuzni kell a gyerekeknek, szülőknek. Sőt, még az öttusa lézerlövészetét is kipróbálják. Emellett túrázni is elindulnak, de digitálisan. Hogy miként, az is kiderül majd – írják.

Fotó: TV2

 

A Nagy Vagy – Aktív Magyarország Kupán 18 csapat indul. Az egész országból érkeznek a csapatok. Lesznek egészen kis településről érkező csapatok is. Így Vásárosdombóról, ahol az iskolában mintegy 100 diák tanul. Számukra is – ahogy a szervezőknek mondták – életük élménye volt a Nagy Vagy verseny – áll a levelükben.

Lesz bőven izgalom, nagy küzdelem, dráma, sírások, nevetések!

A Nagy Vagy – Aktív Magyarország Kupa június 13-ától 5 héten át a TV2-n.

2021.09.11 15:45:12

Egyéb csapat CS. B.

Az Európai Egyetemi Sportszövetség budapesti tisztújító közgyűlésén szavaztak bizalmat 43 tagország képviselői.

2021.03.08 22:21:19

Egyéb csapat MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Sokszor eszembe jut, hogy egy-egy valamikor népszerű, jegyzett sportág miért tűnt el, legalábbis a (sport)köztudatból. Okok mindig fellelhetők, ám általánosítani nehéz, hiszen a világ s benne a lehetőségek folyamatosan változnak.

2021.01.07 20:06:06

Egyéb csapat CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ehhez képest a buborékba zárt kosarastornák a béke szigetét jelentik, igaz, arra jóval kevesebb esély kínálkozik, hogy valaha is röhögőgörccsel fenyegető emlékek legyenek belőlük. Most bőven beérnénk csapataink továbbjutásával, no meg a rendezvények vírusmentességével.

2021.01.05 12:45:20

Egyéb csapat BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER

Vívásban, birkózásban és a művészeti versenyben szerezhettünk volna érmet Antwerpenben.