Sportrádió: fogyás céljából kezdett el futni, négy évvel később megnyerte az ob-t

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.04. 11:48
null
Szilasi-Brown azért jött haza Kanadából, hogy részt vegyen a Balatont megkerülő 211 kilométeres versenyen (Fotó: Sportrádió)<br />
Azért jött haza Kanadából, hogy részt vegyen a Balatont megkerülő 211 kilométeres versenyen – a korábbi sportriporter Szilasi-Brown Viktória a Sportrádió műsorában, Suba Kata kérdéseire válaszolt. Többek között azt is elmondta, hogy világrekordot szeretne dönteni ultratriatlonban és ultrafutásban.

Háromgyermekes anyaként azért kezdett el futni 2016-ban Szilasi-Brown Viktória, hogy lefogyjon. Négy évvel később azzal robbant be a köztudatba, hogy megnyerte a nagyatádi hosszútávú triatlon ob-t, és azóta is az motiválja, amikor három kislányával együtt ért be a célba. Időközben világszinten dönti a csúcsokat, és az a célja, hogy hat világrekord tulajdonosa legyen.

„Iszonyatosan meglepett, hogy megnyertem. Itthon senki sem ismert, nem számítottak a győzelmemre. Életem legszebb, legemlékezetesebb versenye volt, minden összejött. Ráadásul a gyermekeimmel futhattam be a célba” – emlékezett vissza a nagyatádi sikerére a versenyző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik