Jubileum: tíz éve indult el a Nemzeti Sport Online

Vágólapra másolva!
2012.05.31. 13:14
Zajlik az élet a szerkesztőségünkben, a május közepi megújulás és a jövő héten kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság között is van ok az örömre, a Nemzeti Sport Online 2012. május 31-én, azaz ma ünnepli 10. születésnapját.

A korábban csak naponta egyszer feltöltött portál 2002. május 31-én, a Japánban és Dél-Koreában rendezett futball-világbajnokság nyitó napján vált igazi, rendszeres frissítésű sportoldallá.

Tíz év nagy idő, olyannyira, hogy már a korabeli címlapokat tartalmazó DVD is az enyészeté lett sajnos, és a Nemzeti Sport Online is rengeteget változott, mai szemmel nézve már az alább látható, 2004-es címlapkép is megmosolyogtató.

Kétezer-kettő óta minden jelentősen átalakult, az NSO látogatottsága viszont folyamatosan nőtt és nő a mai napig. Mindennap teszünk ezért, a sportolókhoz hasonlóan mi is mindig többre, jobbra, szebbre törekszünk, igyekszünk úgy működtetni és fejleszteni az oldalt, hogy az minél kedveltebb legyen olvasóink körében.

Minden jelenlegi és korábbi kollégánk munkáját köszönjük, olvasóinknak pedig ezúton kívánunk jó olvasást és böngészést mind a mai napra, mind a következő tíz évre a Nemzeti Sport Online-on!

A szerkesztőség

Az NSO 2004-ben, két évvel az indulás után
Az NSO 2004-ben, két évvel az indulás után

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik