Rg vb: Vass Dóra a gyakorlatai miatt örül, a helyezése miatt kevésbé

Vágólapra másolva!
2011.09.24. 06:36
A montpellier-i olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon Vass Dóra csoportjában a 8. lett, összesítésben pedig élete legjobb vb-szereplését bemutatva a 20. helyen zárt. Kiválóságunk jónak értékelte saját teljesítményét, de a helyezést tekintve előrébb szeretett volna végezni.

„Örülök, mert kevesen mondhatják el magukról, hogy nyolc szinte teljesen hibátlan gyakorlatot mutattak be ezen a világbajnokságon – nyilatkozta Vass Dóra. – Annak azért nem örülök kirobbanóan, hogy ezt a helyezést értem el, jó lett volna egy kicsit előrébb végezni. A lényeg mindenesetre az, hogy versenyben vagyok az olimpiai kvótáért, amelyért januárban, a londoni tesztversenyen szállhatok újra harcba.”

„Őszintén bevallom, úgy jöttünk ma ki a stadionba, hogy Dóra az első húszban végezzen – mondta Sinkó Andrea szövetségi kapitány. – Ez sikerült, úgyhogy nagyon elégedett vagyok, nem beszélve arról, hogy ez az eddigi legjobb eredménye világbajnokságon. Azt azért meg kell mondjam, a bírók nem kényeztettek el minket a pontszámokkal. Egy biztos, Vass januárban Londonban folytathatja.”Vass Dóra. – Annak azért nem örülök kirobbanóan, hogy ezt a helyezést értem el, jó lett volna egy kicsit előrébb végezni. A lényeg mindenesetre az, hogy versenyben vagyok az olimpiai kvótáért, amelyért januárban, a londoni tesztversenyen szállhatok újra harcba.”

„Őszintén bevallom, úgy jöttünk ma ki a stadionba, hogy Dóra az első húszban végezzen – mondta Sinkó Andrea szövetségi kapitány. – Ez sikerült, úgyhogy nagyon elégedett vagyok, nem beszélve arról, hogy ez az eddigi legjobb eredménye világbajnokságon. Azt azért meg kell mondjam, a bírók nem kényeztettek el minket a pontszámokkal. Egy biztos, Vass januárban Londonban folytathatja.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik