Önök nézték – tekintse meg az év legnépszerűbb sportvideóit!

Vágólapra másolva!
2008.12.31. 12:15
Áprilisban elindult videomegosztónk, a pixter.hu, amelyre lehetőségük van önöknek is feltölteniük kedvenc néznivalójukat, vagy megtekinthetik azokat a gólokat, jeleneteket, amelyekről valamilyen oknál fogva lemaradtak. Az idén a leggyakrabban nézett sportkategóriájú videó Torghelle Sándor Máltának fejelt gólja volt, némi meglepetésre nem sokkal maradt el mögötte Ivica Olicnak a Hamburg–Werder Bremen északi derbit eldöntő káprázatos találata. A legtöbbször lejátszott nem focitémájú videó sajnos egy tragikus esethez, Craig Jones halálos motorbalesetéhez köthető.

Az idei év (újra)felfedezettje Torghelle Sándor volt, aki Málta elleni győztes góljával vitte a prímet a pixter.hu oldalon. A népszerűvé vált, fórumozóink között (Horti Gábor után szabadon) „Air Sanyinak” elnevezett csatár fejesét csaknem 45 ezerszer nézték meg. Szintén sokszor tekintették meg légiósaink találatait, Huszti Szabolcs, Hajnal Tamás és Gera Zoltán is gyakran adott kedvet a videózáshoz.

TORGHELLE A LEVEGŐ URA MÁLTA ELLEN IS



Bár a Hamburg nem tartozik a legmenőbb csapatok közé, és nem is Ivica Olic a legnagyobb sztár a futballvilágban, a legnépszerűbb, nem magyar vonatkozású sportvideó mégis az övé lett. A Bundesliga északi derbijén, a Hamburg–Werder Bremen találkozón lőtt csodagólt a horvát játékos.

IVICA OLIC CSODAGÓLJA



A saját gyártású videók közt a Pálinger Katalin fotózásról készült werkfilm volt a legnépszerűbb. A Sport&Style magazin felkérését már csak ezért is érdemes volt elfogadnia a női kézilabda-válogatott kapusának.

PÁLINGER KATALIN FOTÓZÁSA



Vicces videóink között láthattak többek között részeg magasugrót és játékvezetőt, jól cselező kispesti kutyát, parádés öngólt lövő Pavol Duricát, legtöbbször azonban egy orosz bajnokságban kiosztott sárga lap furcsa történetére voltak kíváncsiak.

FURCSA SÁRGA LAP AZ OROSZ BAJNOKSÁGBAN



Gyakran kértük önöket arra, hogy döntsék el, melyik volt egy-egy torna legszebb találata. Az Európa-bajnokságon Wesley Sneijder fineszes, míg a BL őszi csoportkörében Alessandro Del Piero Real Madridnak lőtt 25 méteres (a szavazatok csaknem felét elnyerő) gólját tartották a legszebbnek. Az igazsághoz tartozik, hogy az Eb leggyakrabban nézett videója Zlatan Ibrahimovic hatalmas lökete volt.

AZ EB LEGSZEBB GÓLJA

„Wesley Sneijder kapott a kaputól 21 méterre pontos labdát Van Persie-től, megfordult, majd kapásból lőtt, és a labda a bal felsőbe röpült, a lécet is érintve. Védhetetlen, megismételhetetlen, 4–1 a hollandok javára!"

Na, jó… Meg is mutatjuk:



DEL PIERO CSODÁLATOS GÓLJA 25 MÉTERRŐL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik