Megyék Csatája: minden információ egy helyen a megyei LoL-döntőkről

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.10.15. 19:52
null
Minden, amit a megyei döntőkről tudni kell
Lezajlott a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának két selejtezője, összesen 40 csapat vívta ki magának a jogot, hogy megküzdhessen a megyei döntőkben. A 19 megye, valamint Budapest képviselői már alig várják, hogy megütközzenek az Idézők Szurdokában, amit természetesen élőben követhettek a kijelölt Twitch-csatornán.

Hol lehet követni a Megyék Csatája megyei LoL döntőit?
Az élő, magyar nyelvű közvetítésekért a Megyék Csatája hivatalos Twitch-csatornájára látogassatok el, amelyet ezen a linken értek el.

Mikor kezdődnek a Megyék Csatája megyei LoL döntői?
Összesen hat játéknapon dől el, mely csapatok a megyéjük abszolút legjobbjai, ők jutnak tovább a megyei döntőkből a csoportkörökbe.

Melyik megye csapatai játszanak?

Milyen formátumban zajlanak a Megyék Csatája megyei LoL döntői?

Minden megyei döntő Best-of-3 formátumban kerül megrendezésre. Az a csapat jut tovább a csoportkörökbe, amelyik hamarabb éri el a két győzelmet. Fontos kiemelni, hogy előfordulhat a kezdési időpontokban esetleges változás, valamint a csapatok mozgathatják a meccseiket, ezért érdemes egész nap követni aMegyék Csatája Twitch-csatornaeseményeit, akkor biztosan nem maradtok le a számotokra legizgalmasabb összecsapásokról.



Ne feledjétek, hogyfolyamatosan jelentkezhettek aMegyék Csatája Országos E-sport
VersenyFIFA 21 tornájára.Nevezni amegyekcsataja.huoldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik