Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.12.27 14:34 Frissítve: 2020.12.27 15:11

Megyék Csatája LoL: három Akali, három győzelem, Kubu lett a finálé MVP-je

Egyetlen párharcot sem veszített el a fináléig a Budapesti Griffek ötöse a Megyék Csatája League of Legends tornáján, de minden sorozat megszakad egyszer. A legkiélezettebb pillanatokban a Nógrádi Tollas Vitézek jobban koncentráltak, az első vereség kijózanító pofonként felébresztette őket, hogy utána zsinórban három győzelemmel elhódítsák a bajnoki címet.

MEGYÉK CSATÁJA LOL DÖNTŐ MVP – TÓTH „KUBU” VIKTOR


Több alkalommal is előfordult, hogy Túróstészta Kubu körül játszott, ami végül nem vált be, mert a többi ösvényen edru és Frenna túl nagy hátrányba került. A döntőben hagyták Kubut Akalival szólózni, ami tökéletes taktikának bizonyult. A 22 éves topos dominálta wAZIER ellen a lane-jét, a csapatharcokban ő volt az, aki többször remek kombókkal befejezte a fejvesztve menekülő Griffeket. A statisztikái bár nem voltak annyira kiemelkedőek a Tollas Vitézek csapatából, egyértelműen ő volt az, aki minden győztes meccsen magabiztosan hozta a kötelező killeket. Mivel elkapni nem tudták, ezért szabadon hagyták farmolni, ami végzetes döntésnek bizonyult. Számos szólógyilkosság került Kubu neve mellé, akinek Akalijára még sokáig emlékezni fognak azok, akik követték a Megyék Csatája utolsó összecsapását.

A Megyék Csatája küzdelmei véget értek, azonban a Megyék Csatája oldalán folyamatosan frissülő tartalmak várnak még titeket a következő napokban is!

 

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.