Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
D. Á. 2020.09.24 20:03 Frissítve: 2020.09.24 20:05

E-sport: így készülj fel a Megyék Csatája League of Legends versenyére!

Alig néhány hét van hátra a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny első selejtezőiig. A League of Legendsben és a FIFA 21-ben mérhetitek össze tudásotokat Magyarország eddigi legnagyobb e-sport tornáján. Előbbi játékban nem egyénileg, hanem csapatszinten kell jól teljesítenetek, ami plusz kihívásokat jelenthet számotokra. Az alábbi tanácsokat érdemes megfogadni, ha ti szeretnétek képviselni megyéteket a versenyen.

 

KI MELYIK SZEREPBEN JÁTSZIK?

A LoL-ban jelenleg öt szerep van, amik közül egyet-egyet kell kiválasztania mindkét csapat játékosainak. A felső ösvényes, dzsungeles, középős ösvényes, lövész és támogató szerep más-más képességeket igényel, továbbá különböző hősök elsajátítása is elengedhetetlen a jó eredmények eléréséhez. Úgy állítsátok össze a csapatotokat, hogy minden csapattag pontosan tisztában van azzal, hogy melyik szerepben játszik majd a Megyék Csatája LoL versenyén, ne váltogassátok feleslegesen a pozíciókat. Ha összeállt a tökéletes ötös, akkor elkezdődhet a gyakorlás.

TAKTIKA ÉS KOMMUNIKÁCIÓ FEJLESZTÉSE

Mivel egy csapatjátékról van szó, ezért az egyéni teljesítmények önmagukban nem érnek semmit. Ahogy labdarúgásban, kosárlabdában és a többi klasszikus csapatsportban, úgy a League of Legendsben is elengedhetetlen, hogy megértsétek egymást akár félszavakból is. Ehhez a legjobb, ha öten leültök a számítógépetek elé és belevetitek magatokat a mérkőzések forgatagába.
Embedelt cikk: https://eune.leagueoflegends.com/hu-hu/how-to-play/

MI MŰKÖDIK ÉS MI NEM?

Természetesen előfordulhat az, hogy minden csapattagnak vannak olyan karakterei, amivel rengeteg szép eredménnyel büszkélkedhet, de nem véletlen játszanak a profik is mindig hasonló összeállításokban. Érdemes megnézni, hogy az adott frissítésben milyen erős hősök vannak, akik önmagukban is elég hatékonyak, nem kell hozzájuk több száz meccs, hogy élesben is működjenek.

MINDIG LEHET FEJLŐDNI!


Hiába gondoljátok úgy, hogy akár az egész mezőnyt kisujjból elveritek, a LoL olyan játék, ahol mindig jöhet egy jobb csapat, akik titeket is beledöngölnek az Idézők Szurdokába. Az új összeállítások, a folyamatosan változó játékegyensúly és a sosem látott mesterfogások miatt mindig ott a lehetőség, hogy még egy lépést tegyetek előre.

Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon lehet, ahol további részletek tudhatóak meg a versenyről!

2021.11.22 11:37:52

E-Sport nemzetisport.hu

November 14-24. között két játék hazai és nemzetközi játékosai találkoznak egymással Budapesten. (x)

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.