Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
Munkatársunktól 2020.06.11 15:06 Frissítve: 2020.09.23 11:42

E-sport: díjmentesen elérhető sportcsatorna indul hazánkban

Az Esport1 és az Antenna Hungária együttműködésével megvalósuló új online tévécsatornán az elektronikus sportok és a videojátékoké a főszerep – áll a felek által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben. 

 

Az EsportGuru a hét minden napján napi 8 órában sugároz majd videojátékos tartalmakat minden korosztály számára fogyasztható módon. A repertoárban helyet kapnak a legnépszerűbb e-sportversenyek, mint a LEC (League of Legends Európa-bajnokság) ESL és Dreamhack nemzetközi CS:GO tornái, valamint a magyar bajnokság összecsapásai. Az e-sportmérkőzések mellett elemző műsorok, oktató anyagok, szórakoztató műsorok és a videojátéksport hőskorát idéző archív tartalmak várják a nézőket.

„Örömmel mutatjuk be az Antenna Hungária és az Esport1 közös munkájával megvalósuló új EsportGuru online tévécsatornát, mely adását és a hozzátartozó videótárat a mindiGO TV applikációban és a webes felületen a regisztrációt követően díjmentesen érhetik el a felhasználóink. Az e-sport és a videojátékok szerelmeseit izgalmas, egyedi tartalmakkal, hétvégenként élő versenyközvetítésekkel várjuk. Az EsportGuruval már 17-re bővült a mindiGO TV applikációban a díjmentesen elérhető csatornák száma” – nyilatkozta Gerlei Gyöngyvér, az Antenna Hungária Zrt. kereskedelmi igazgatója.

„Az Esport1 megalakulása óta a hazai e-sport innováció motorjaként működött. Törekvéseink sorába illeszkedik az Antenna Hungáriával való együttműködésünk, melyre különösen büszkék vagyunk. Örömmel jelentjük be, hogy hosszas előkészítő munka után végre kezdetét veszi az EsportGuru csatorna működése, mellyel újabb szintre emeljük az e-sport tartalomgyártást Magyarországon!” – mondta Biró Balázs, az Esport1 kommunikációs és stratégiai vezetője.

Az EsportGuru online tévécsatorna műsorait a MindiGo applikációban és a weben regisztrációt követően díjmentesen érhetik el a felhasználók.

2021.11.22 11:37:52

E-Sport nemzetisport.hu

November 14-24. között két játék hazai és nemzetközi játékosai találkoznak egymással Budapesten. (x)

2021.06.03 21:00:42

E-Sport K. B.

A döntő párharcban 1–1-es döntetlen után 3–0-ra legyőzte a F1 Hungary Liga FC-t.

2021.03.02 15:19:40

E-Sport nemzetisport.hu

A 14 és 40 év közötti korosztály jelentkezését várják – a versenyek élőben, illetve felvételről az NSO-n és televíziós csatornákon is láthatóak lesznek. (x)

2021.01.22 17:47:46

E-Sport KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Az Alfa Romeo kötelékébe tartozó Bereznay Dániellel karrierjéről, no meg Hamiltonról, Räikkönenről és Mick Schumacherről is beszélgettünk.