Tápiógyörgyén kergetőznek a driftversenyzők

Vágólapra másolva!
2012.07.24. 11:38
null
A program
Címkék
Nem mindennapi látnivalóban lehet részük azoknak, akik a keddi ebéd elfogyasztása után szieszta gyanánt ellátogatnak a Cegléd közelében lévő tápiógyörgyei kisfaluba. A SportTV csatorna kínálatában megtalálható Sportverda műsor ugyanis nyílt forgatási napot tart 13 órától, ahol a drift versenyzők Tordai István műsorvezetőt fogják kergetni természetesen szigorúan kilinccsel előre.

 

A kis falu életét kedd délután csikorgások és bömbölő V8 motorhangok fogják feldobni, ami az alig 4000 lelket számoló lakosság életében mindenképpen mély nyomot fog hagyni. Tápiógyörgye kanyarjaiban fokozott figyelemre lesz szükség, mivel hazánk egyetlen női drift versenyzője Szántó Nikolett, a nézők egyik nagy kedvence Varga Tamás „Puci”, valamint a több mint 550 lóerős Ford Mustangot terelő Énekes Árpád fog keresztben autózni.

A nyílt forgatási nap természetesen a polgármesternek is köszönhető, így rendőri biztosítás mellett bontakozhatnak ki a Hell Energy Országos Drift Bajnokságban versenyző pilóták. A forgatás végeredménye mindenképpen mókás lesz, mivel Tordai István a Fiat Magyarország által biztosított kisautóval fog menekülni a NanoEnergizer drift csapat elől, miközben számos feladat vár minden résztvevőre.

Kedd délután tehát ha esik ha fúj 13 órától az Ifjúsági táborból indul a menet, a szervezők és a műsor stábja sok szeretettel várja az érdeklődőket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik