Pontozás: Benfica-Sporting 2-0

Vágólapra másolva!
2013.04.21. 23:04
Artur - 6.5 A végére úgy ítéltem meg, volt annyi kötelező dolga, hogy pontot érjen a munkássága. Maxi - 6.0 Ilyen, amikor az uruguayi azt játssza...

Artur - 6.5

A végére úgy ítéltem meg, volt annyi kötelező dolga, hogy pontot érjen a munkássága.

Maxi - 6.0

Ilyen, amikor az uruguayi azt játssza, amit egy jobbhátvédnek játszania kell. Tetszett.

Luisao - 6.5

Ha volt ma hátul Tanár Úr, akkor kapitányunké a cím. Egyszer megkerülték ugyan, de azt leszámítva végig hiba nélkül, magabiztosan játszott.

Garay - 5.5

Őt is megkerülték, amire kis híján ráfáztunk már az elején. Remélem minden meccsen hibázik majd következmények nélkül, akkor talán a miénk maradhat. Kizárt.

Melgarejo - 6.0

Továbbra is zajlik a Fabio Coentrao nevelés, a Fabio név már megvan. Állítólag ennyi bőven elég lenne a Milánnak, de ez csak pletyka.

Matic - 6.0

Rájöttem, hogy vele szemben magasak az elvárásaim. A védekezés makulátlan, támadásban... Hatos, na.

Enzo Pérez - 6.0

Egy homorítása után ha Bruma nem Bruma, hanem valaki jobb, szopacs van. Így azonban a többi ténykedése számít, ami továbbra sem látványos, viszont annál meggyőzőbb.

Salvio - 6.0

Tudom, szeressük Salviót. Ha fontos gólokat lő, szeretem, és nem fontos kiemelni, hogy a mezőnyben ismét csak többen voltunk vele. Ja, bocsi, hangosan gondolkodtam. A gól miatt hatos.

Nico Gaitán - 8.0

A közmegegyezésen imádott Gaitán igazolta a miértet. De szeressétek tovább Salviót.

Lima - 6.0

Jesus megint lecserélte a jobban játszó támadót. Megint üzent, hogy miért ő keres évi 4 milliót, és miért nem én.

Cardozo - 5.5

Óscar mezőnymunkája és a passzok rendben voltak, csak jobban szeretjük, ha botladozik 90 percig, de közben kurvára bever egyet.

Jesusnak több kell 4 milliónál azon egyértelmű tény belátásához, hogy 'baby John kezdőként mindig a jobbak között van, de 20 percre felpörögni nem az ő stílusa. André Gomes helyett pedig szívesebben néztem volna Aimar gyors bokapasszait abban a tét nélküli 10 percben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik