BL: Sokan azt hitték, esélytelenek vagyunk - Pellegrini

Vágólapra másolva!
2012.11.07. 09:25
A Málaga a Milan elleni 1–1-es döntetlennel biztosította a helyét a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és a spanyol csapatot irányító Manuel Pellegrini szerint nagyszerű eredmény, hogy bár sokan leírták őket, mégis sikerült kiharcolniuk a továbbjutást – két fordulóval a csoportkör vége előtt.

„Sokan nem hitték, hogy van esélyünk idáig jutni, de mégis sikerült. Nagyon elégedettek vagyunk, hogy sikerült kiharcolnunk a továbbjutást, és aki velünk kerül szembe a nyolcaddöntőben, annak meg kell mutatnia, hogy jobb nálunk. Volt szerencsém három csapattal is a Bajnokok Ligájában szerepelni. Az Arsenal ellen az elődöntőben buktunk el a Villarreallal, a Real Madriddal nem volt szerencsénk a nyolcaddöntőben, és most itt vagyunk a Málagával” – nyilatkozta elégedetten Manuel Pellegrini.Manuel Pellegrini.

„Bebizonyítottuk, hogy a játék az egyetlen módja a problémák megoldásának – utalt az edző a klub anyagi gondjaira. – Folyamatosan egyeztetek a vezetőkkel, és mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a problémák léteznek. De nekünk a futballal kell foglalkoznunk, és most a lényeg, hogy elsők legyünk a csoportban, és jól teljesítsünk a bajnokságban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik