Ronaldinho: Egy döntővel ér fel a Werder elleni meccs

Vágólapra másolva!
2006.12.05. 13:18
Bizakodóan nyilatkozott Ronaldinho a Werder Bremen elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. A brazil klasszis szerint ez a meccs olyan lesz számukra, mintha döntőt játszanának.
Ronaldinho a BL-ben csak egy gólt szerzett
Ronaldinho a BL-ben csak egy gólt szerzett
Ronaldinho a BL-ben csak egy gólt szerzett
Ronaldinho a BL-ben csak egy gólt szerzett

Sorsdöntő mérkőzés előtt áll a Barcelona labdarúgócsapata a Bajnokok Ligájában: amennyiben Frank Rijkaard csapata nem tudja legyőzni a Werder Brement, akkor nem jut tovább a csoportból.

Ronaldinho, a Barcelona brazil klasszisa mindenesetre bizakodóan nyilatkozott a mérkőzés előtt, és kiemelte a találkozó fontosságát:
„Tudjuk, hogy csak a győzelem elfogadható, és bízunk benne, hogy meg is nyerjük a meccset. A Werder elleni találkozó olyan lesz számunkra, mintha egy döntőt játszanánk.”

A 26 éves futballista hozzátette, hogy jól ismerik a Werder játékosait és játékstílusát is, de nekik a saját játékukat kell játszaniuk a sikerhez.
„Nagyon kell viszont figyelnünk, ugyanis a németek kontrái veszélyesek lehetnek. Nekünk minél több lehetőséget kell kialakítanunk ellenfelünk kapuja előtt, és ezeket értékesíteni kell.”

Samuel Eto’o és Javier Saviola kidőlése után Ronaldinhóra maradt a gólszerzés feladata, a bajnokságban ugyan szépen termel (már tíz gólnál tart), ám a BL-ben az öt találkozón mindössze egyszer volt eredményes.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik