PL: ki más? Ronaldo lett ismét a hónap legjobb játékosa

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.05.12. 16:05
null
Ronaldo április legjobbja (Fotó: AFP)
A Manchester United 37 éves portugál sztárja, Cristiano Ronaldo lett a hónap (április) legjobb játékosa az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League). Ebben az idényben ez már a második alkalom, hogy ő kapta ezt a díjat.

CR-t legutóbb szeptemberben választották meg a hónap legjobbjának, összességében ez már neki a hatodik. Az élen Harry Kane és Sergio Agüero áll egyaránt hét díjjal – hívja fel a figyelmet a Premier League hivatalos honlapja.


Cristiano Ronaldo áprilisban négy mérkőzésen öt gólt szerzett. Az Everton ellen nem volt eredményes, de aztán a Norwichnak hármat is berámolt, amivel klubszinten megszerezte karrierje 50. mesterhármasát. Az Arsenal ellen a 100. Premier League-gólját jegyezte, aztán a Chelsea-nek is betalált. A klubjában is ő volt a legjobb.

A portugál klasszis a listán megelőzte Nathan Collinst, Kevin De Bruynét, Bruno Guimaraest, Gabriel Jesust, Szon Hung Mint, Thiago Alcantarát és Leandro Trossard-t.


Mindent elmond a Manchester United szerepléséről, hogy kapusa, David de Gea és Cristiano Ronaldo tudta csak idén begyűjteni ezt az elismerést. Az MU sztárja meg is kapta a speciális lapját a FIFA-ban, de ennél jobb is található már a piacon. Ennek a 94-es összértékelésű kártyának a kirakása a FUTBIN becslése szerint nagyjából 865 500 coin.

RONALDO MEGKÖSZÖNTE, HOGY RÁSZAVAZTAK


Íme, az eddigi jutalmazottak az idényben. Érdekesség, hogy a jelenlegi kiírásban Ronaldo az első játékos, aki kétszer is a hónap legjobbja lett.

(Fotó: Premier League)
(Fotó: Premier League)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik