FA-kupa: MU-legendák előtt balhézott az exfradista a szurkolókkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.07. 12:12
Julian Jenner, az angol negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Notts County középpályása összebalhézott a szurkolókkal a Salford City elleni összecsapáson az FA-kupában, a drukkerek azonban nem hagyták magukat… A lelátón ráadásul illusztris vendégek foglaltak helyet.

A Notts Countyban Bajner Bálint távozása után is találhatunk a magyar labdarúgással kapcsolatos érdekességeket. A negyedosztályú klubnak ugyanis három, a Ferencvároshoz köthető tagja van, a vezetőedző, Ricardo Moniz, valamint két középpályás, Stanley Aborah és Julian Jenner.

Utóbbi már Magyarországon is hírhedt volt arról, hogy nem feltétlenül tud parancsolni az érzéseinek, és ezúttal is elvesztette a fejét: 2–0-s hátránynál összebalhézott a hazaiak szurkolóival, akik azonban nem hagyták magukat, nyakon öntötték a hollandot.




A találkozót nagy meglepetésre a hetedosztályú Salford City nyerte meg, pedig a három osztállyal feljebb játszó Notts Countyban játszik a Newcastle Unitedtól megvett „örök ígéret”, Adam Campbell, valamint a csapat kapuját a korábbi Manchester United-kapus, Roy Carroll védi.

Ha már Manchester United… Nemcsak a hollanddal balhézó szurkolók tekintették meg a találkozót, hanem két MU-legenda, Gary Neville és Paul Scholes is. A két BL-győztes a United '92-es osztályának több tagjával (Ryan Giggs, Nicky Butt, Phil Neville) közösen ötvenszázalékos társtulajdonosa a Salford Citynek.

A találkozó első gólját ráadásul Danny Webber szerezte, aki szintén a „vörös ördögöknél” nevelkedett. Neville-ék így ünnepelték csapatuk továbbjutását az FA-kupa második körébe:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik