Ancelotti semmi pénzért sem adná el az „angol Maldinit”, azaz Terryt

Vágólapra másolva!
2009.07.06. 16:26
Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere szerint John Terrynek egyszerűen nincs ára. Az olasz edző elmondta: semmi pénzért sem szeretne megválni az angol válogatott védőtől, aki a következő szezonban is a londoniak csapatkapitánya lesz.
Carlo Ancelotti nem engedi el a kapitányt
Fotó: Reuters
Carlo Ancelotti nem engedi el a kapitányt
Carlo Ancelotti nem engedi el a kapitányt
Fotó: Reuters
Carlo Ancelotti nem engedi el a kapitányt

Carlo Ancelotti megerősítette: esze ágában sincs megválni angol válogatott védőjétől, John Terrytől. A Chelsea menedzsere sajtótájékoztatón (amelyen Jurij Zsirkov érkezését is elismerte) mondta el, hogy a következő idényben is a kőkemény hátvéd lesz az együttes csapatkapitánya.

„John Terry a Chelsea szimbóluma. Ő lesz a csapatkapitány a következő szezonban is. Azt mondta, hogy szeretne örökre a klubnál maradni, mi pedig szeretnénk, ha örökre velünk is maradna” – mondta Terryvel kapcsolatban Carlo Ancelotti.

A csapat nemrégiben kinevezett menedzsere semmiképp sem akar megválni játékosától. Az olasz tréner már a játékosért kapott két ajánlatot is visszautasított. Legutóbb a Manchester City 30 millió eurós „bőrönddel” kopogtatott – hiába.

Ancelotti szerint Terrynek nincs ára, azaz semmi pénzért sem eladó.

„Szeretem, ha a csapatnak olyan kapitánya van, mint Terry. Hozzáállásban, képességekben nagyon hasonlít Paolo Maldinire, úgyhogy kétségem sincs afelől, hogy a jövőben is ő lesz a legjobb kapitánya a Chelsea-nek” – tette hozzá Ancelotti.

Az olasz szakember elmondta, hogy amikor megérkezett Londonba, beszélt Terryvel, aki örült az érkezésének. Ancelotti számára pedig már az első pillanatoktól kezdve fontos volt, hogy jó kapcsolatot ápoljon a csapat vezérével.

A Milantól érkező edző szerint nem csupán az angol nem igazol sehova a nyáron, hanem Ricardo Carvalho és Deco is marad a klubnál.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik