Gerrard két évvel meghosszabbította a szerződését, 2013-ig írt alá

Vágólapra másolva!
2009.04.03. 11:55
Bár Steven Gerrard sohasem mondta, hogy elhagyná a Liverpoolt, mégis megnyugodhatnak a klub szurkolói, mivel a középpályás két évvel meghosszabbította a szerződését, így 2013-ig kötelezte el magát a „vörösökhöz”. Rafa Benítez szerint jelzésértékű a csapatkapitány lépése.
Gerrard 2013-ig írt alá
Fotó: Action Images
Gerrard 2013-ig írt alá
Gerrard 2013-ig írt alá
Fotó: Action Images
Gerrard 2013-ig írt alá

Úgy tűnik, Steven Gerrard tényleg a Liverpoolból akar visszavonulni. A Mersey-parti klubhoz eddig is hű középpályás két évvel hosszabbította meg futó szerződését, így elvileg 2013-ig a „vörösök” alkalmazásában marad.

Rafa Benítez elégedetten kommentálta a fejleményeket:

„Fantasztikus hír ez a klub számára! Steven ismét bizonyította, mennyire elkötelezett a csapat iránt – nyilatkozta lelkesen a spanyol menedzser. – Amint felajánlottuk neki az új szerződést, egyből igent mondott. Semmi probléma nem vetődött fel ezzel kapcsolatban. Élete végéig itt akar maradni.”

„Ez a megállapodás egyben azt üzeni, hogy egyesületünk fejlődik. Az egész csapatnak és a szurkolóknak is nagy lökést adhat a tudat, hogy egy ilyen képességű játékos, mint Steven, még évekig minket erősít” – folytatta Benítez.

„Ő tipikusan az a fajta játékos, aki ösztönzőleg hat társaira, és bár mostanában is remekül futballozik, szerintem a legjobb évei még csak ezután jönnek” – fejezte be a menedzser, aki miután dűlőre jutott a klub vezetőivel a saját sorsát illetően (2014-ig hosszabbított márciusban), egyből kulcsemberei megtartásán kezdett el dolgozni.

Gerrard után Álvaro Arbeloa, Dirk Kuyt, Fabio Aurélio és Daniel Agger is új szerződést írhat alá a közeljövőben, de Fernando Torres és Jamie Carragher kontraktusát is szeretnék meghosszabbítani a vezetők.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik