Testi sértéssel és garázdasággal vádolják Steven Gerrardot

Vágólapra másolva!
2008.12.30. 09:30
Testi sértéssel és garázdasággal vádolják Steven Gerrardot, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool angol válogatott labdarúgóját. A középpályást hétfőn hajnalban egy southporti szórakozóhelyről vitték be a rendőrségre.
Gerrardnak most a pályán kívül akadnak nehéz pillanatai
Fotó: Reuters
Gerrardnak most a pályán kívül akadnak nehéz pillanatai
Gerrardnak most a pályán kívül akadnak nehéz pillanatai
Fotó: Reuters
Gerrardnak most a pályán kívül akadnak nehéz pillanatai
A Mersey-parti rendőrség szóvivőjének közleménye szerint testi sértéssel és garázdasággal vádolják Steven Gerrardot, a Liverpool csapatkapitányát.

A középpályás mellett még másik két személy (egy 29 éves és egy 19 éves férfi) ellen indított eljárást a rendőrség. A három érintettnek január 23-án kell megjelennie a bíróságon.

A szóvivő megerősítette, hogy Gerrard és két társa (valamint további három ember, akit hétfőn hajnalban őrizetbe vett a rendőrség) már szabadlábon van.

Mint ismeretes, Gerrard egy southporti szórakozóhelyen keveredett verekedésbe. A Liverpool csapatkapitányát és öt társát ezután szállította el a rendőrség. A hely dj-jét mentők vitték a kórházba. Azóta kiderült, a 34 éves sértettnek nincsenek komoly sérülései.

Gerrard két gólt szerzett a Newcastle United ellen a vasárnap délutáni, 5–1-re megnyert bajnokin. A játékos ezután ment el ünnepelni.

A klub mindenben támogatja Steven Gerrardot

A Liverpool FC az elmúlt 48 óra eseményei következtében rövid közlemény adott ki, amelyben jelzik, a klub minden támogatást megadnak Steven Gerrardnak.

„Steven tíz éve áll a Liverpool szolgálataiban, és a klub meg fog adni neki minden támogatást az elkövetkezendő időben, amire szüksége van.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik