Rafa Benítez szerint elérkezett Németh Krisztián ideje a bizonyításra

Vágólapra másolva!
2008.07.30. 14:52
A Liverpool hivatalos honlapja vezető anyagban foglalkozik Németh Krisztiánnal: Rafa Benítez, a „vörösök” menedzsere azt nyilatkozta a magyar csatárról, hogy megérett az első csapatra, ezért a Villarreal elleni szerda esti edzőmérkőzésen pályára küldi a támadót.
Németh Krisztián teljesítményét Rafa Benítez is elismeri
Fotó: Action Images (archív)
Németh Krisztián teljesítményét Rafa Benítez is elismeri
Németh Krisztián teljesítményét Rafa Benítez is elismeri
Fotó: Action Images (archív)
Németh Krisztián teljesítményét Rafa Benítez is elismeri

„Németh Krisztián remek futballista, akiben sok fantáziát látok, és úgy gondolom, a Villarreal elleni edzőmérkőzéssel eljött az ő ideje” – fogalmazott a Liverpool hivatalos oldalán Rafa Benítez, aki szerda este először küldi pályára a magyar csatárt a „vörösök” felnőttcsapatában.

„Remekül játszott a tartalékok között az előző idényben, kiváló a játékintelligenciája, sok gólt szerzett, és ezzel bizonyította, hogy lehet rá számítani” – fogalmazott Némethtel kapcsolatban Benítez. Arról viszont nem ejtett szót a menedzser, hogy a következő szezontól milyen szerepet szán a magyar támadónak. A spanyol szakember annyit azonban hozzátett, hogy él a bizalom Németh irányában.

„Keményen kell dolgoznia nap mint nap, mert sokat kell még fejlődnie, de Németh tanulékony futballista, aki nem veti meg a munkát, mi pedig minden segítséget meg fogunk adni neki ahhoz, hogy minél jobb labdarúgó válhasson belőle” – mondta Rafa Benítez.

A Liverpool honlapja arról is beszámol, hogy Németh mellett további öt futballista ugyancsak pályára léphet a szerda esti, Villarreal elleni mérkőzésen, így Stephen Darby, Jay Spearing, Daniel Pacheco, Emiliano Insúa és Damien Plessis is bizonyíthatja tehetségét.

Ezenkívül a spanyol együttes ellen debütálhat új csapatában Robbie Keane is, akit a napokban 18 millió fontért szerződtetett Rafa Benítez a Tottenhamtől.

NÉZZE MEG NÉMETH KRISZTIÁN ELŐZŐ SZEZONBAN SZERZETT GÓLJAIT VIDEÓN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik