Ronaldinho váltja valóra Thaksin Shinawatra nagyra törő álmait?

Vágólapra másolva!
2008.06.05. 10:15
A Manchester City elnöke, Thaksin Shinawatra megerősítette, hogy szeretné klubjához csábítani a brazil aranylabdás Ronaldinhót. Az angol klub thaiföldi tulajdonosa egy másik brazil játékost is kiszemelt magának, és szeretne nagy klubot építeni a Cityből.
Ronaldinho (balra) lesz az álmok valóra váltója?
Fotó: Getty Images (archív)
Ronaldinho (balra) lesz az álmok valóra váltója?
Ronaldinho (balra) lesz az álmok valóra váltója?
Fotó: Getty Images (archív)
Ronaldinho (balra) lesz az álmok valóra váltója?

A dél-amerikai cselkirály elhagyja a Barcelonát, és a következő szezont már egy másik csapatnál kezdi. Shinawatra, a Manchester City tahiföldi tulajdonosa a Daily Mailnek adott nyilatkozatában elismerte, hogy komolyan érdeklődnek Ronaldinhóért.

Shinawatra elmondta, hogy nem nagy rizikó Ronaldinho megszerzése - a korábbi hírek úgy szóltak, hogy Ronaldinho heti 200 ezer eurót kereshetne Manchwesterben -, mert a szponzorok egy ilyen szupersztár érkezésével még jobban a csapat mögé állnak.

"Ötvenkilenc éves leszek a következő születésnapomon, szóval, már nem vagyok abban a korban, amikor évekig várhatok arra, hogy az álmaim valóra váljanak" - nyilatkozta Shinawatra, amiből kiderül, milyen hatalmas motiváció dolgozik Ronaldinho megszerzésében.

A mágnás kiszemeltjei között van még egy brazil játékos is. A hírek szerint a City már ajánlatot is tett a CSZKA Moszkva támadójáért, Jóért. Shinawatra szerint a két új játékos remekül megértené egymást a pályán.

A Manchester City szerdán nevezte ki új menedzserét Mark Hughes személyében, aki a Blackburn Rovers csapatát hagyta ott a kékek kedvéért. Hughes az idény után menesztett Sven-Göran Eriksson utódja a Cityben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik