Anglia: Malouda szerint szörnyűek a Chelsea edzései

Vágólapra másolva!
2007.12.04. 13:43
A „borzasztó” jelzővel illette a Chelsea labdarúgócsapatának edzéseit Florent Malouda, a londoni együttes szélsője (képünkön jobbra), aki ezen túlmenően csapattársainak étkezési szokásaira is megjegyzéseket tett.

A nyáron az Olympique Lyontól 13 millió brit fontért igazolt játékos azt is elmondta, hogy szerinte az angol Premiershipben a játékosok agya kikapcsol, amikor kifutnak a pályára.

„A tréningek borzasztóak – idézte a Daily Mail című újság Maloudát. – Szinte olyanok, mint a mérkőzések, és teljesen kizsigerelik az embert.”

„Az adott mérkőzésen pedig, mintha mindenkinek kikapcsolna az agya. Ösztönből játszanak, spontán módon, úgy, mint akkor, amikor először láttak futball-labdát.”

„A Chelsea-nél egyszerűen nem ellenőrzik, nem szabályozzák, mit esznek a játékosok – folytatta a francia labdarúgó. – Azt fogyasztasz, amit akarszm kolát vagy bármit.”

„Jó, hogy már huszonhét éves vagyok, mert így, hogy csak most érkeztem ide, nem kellett követnem a többiek étkezési szokásait.”

Malouda a Schalke 04 elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés óta nem játszott, mert meghúzódott a térdszalagja. Ugyanakkor hamarosan visszatérhet, és szükség is van rá a karácsonyi időszak sűrű menetrendje miatt.

„Előre figyelmeztettek, hogy ez a pár hét az angol futballban milyen. Szörnyen hangzik, az biztos” – fűzte hozzá.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik