Sir Alex Ferguson és Rafael Benitez kivívta Neil Warnock haragját

Vágólapra másolva!
2007.05.14. 09:49
Az utolsó fordulóban eldőlt, hogy az újonc Sheffield United követi a már korábban kiesett Charltont és Watfordot a másodosztályba. Neil Warnock menedzser dühös Sir Alex Fergusonra és Rafael Benitezre, mivel azok nem a legjobb összeállításban játszatták csapatukat.
Neil Warnock nem tudta benttartani az élvonalban a Sheffieldet
Reuters
Neil Warnock nem tudta benttartani az élvonalban a Sheffieldet
Neil Warnock nem tudta benttartani az élvonalban a Sheffieldet
Reuters
Neil Warnock nem tudta benttartani az élvonalban a Sheffieldet
Ki-ki meccset vívott egymással a Wigan és a Sheffield a kiesés elkerüléséért, és ebből előbbi csapat jött ki győztesen. Ráadásul a szintén rivális West Ham a bajnoki címet már elnyerő Manchester United vendégeként diadalmaskodott, és bentmaradt az élvonalban.

Neil Warnock rendkívül dühös volt a meglepetésnek számító Manchester-vereség miatt, és kritizálta Sir Alex Fergusont, mivel tartalékos összeállításban küldte pályára együttesét a WHU ellen. Többek között Ronaldo, Giggs és Scholes is a kispadot koptatta.

A kritikákból kapott Rafael Benitez, a Liverpool szakvezetője is, akinek csapata nagyon gyengén játszott, és kapott ki a Fulhamtől nem sokkal korábban. A londoni csapat azzal biztosította be első osztályú tagságát.

„Nagyon csalódott vagyok az MU hétvégi összeállítása miatt” – kesergett Warnock. – „Úgy érzem, Sir Alex Ferguson átvert engem. Hétközben még azt ígérte, hogy a legjobb csapatát fogja szerepeltetni, de nem ez történt. Biztos megvolt rá oka. Valószínűleg az FA-kupa-döntő fontosabb volt számára, mint a WHU elleni meccs.”

„Rafael Benitez is két olyan játékost játszatott a Fulham ellen, akikről soha nem is hallottam.”

KÉPGALÉRIA

A „pengéknek” volt esélye egyenlíteni a 10 emberrel játszó Wigan ellen, de Webber a felső lécet találta el.
„A kiesés egy borzasztó érzés, hiszen nagy dolog lett volna benttartani ezt a csapatot a Premier League-ben.”

A Sheffield United együttese egyébként kérte a többi klubot, hogy támogassák őket abban, hogy eljárást indíthassanak a West Ham ellen a Mascherano- és Tevez-ügy miatt. A Wigan, a Fulham, a Charlton, a Middlesbrough és további két meg nem nevezett klub már kéréssel fordult a szövetséghez, hogy vonjanak le pontokat a londoni együttestől a két argentin játékos átigazolásánál történt szabálytalanságok miatt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik