Florent Malouda váltja Arjen Robbent a Chelsea-nél?

Vágólapra másolva!
2006.11.19. 13:08
A News of the World hetilap szerint Arjen Robben elhagyja a Chelsea-t, és helyette Florent Malouda érkezik Londonba. A Lyon világbajnoki ezüstérmese 15 millió font ellenében érkezhet José Mourinho együtteséhez.
Arjen Robben
Reuters
Arjen Robben
Arjen Robben
Reuters
Arjen Robben

A vasárnaponként megjelenő újság úgy tudja, hogy Arjen Robben nagyon elégedetlen a helyzetével, miután a szezon elején összeszedett sérülése után nem tudott magának helyet szerezni a kezdőcsapatban.

A villámgyors futballista elégedetlenségét még az a tény is növelheti, hogy a Chelsea vezetői új balszélsőt szeretnének szerződtetni a Lyon játékosa, Florent Malouda személyében. A 26 éves, világbajnoki ezüstérmes futballistáért José Mourinho akár 15 millió fontot is kifizetne.

„Ha nem kerülök be a kezdőcsapatba, más lehetőség után kell néznem – nyilatkozta Robben. – Igaz, a Chelsea-nél bizonygatják, hogy többet fogok játszani a következő időszakban. Meglátjuk…”

Robben hozzátette, hogy rengeteg játékos megelégszik azzal, hogy csak a kispadon ülve is nagy pénzeket vegyen fel, ő ehhez fiatalnak tartja magát, számára most a játék a fontos.

A News of the World megszólaltatta Malouda egyik – meg nem nevezett – közeli barátját, aki megerősítette, hogy a Chelsea érdeklődik Florent iránt, és a nyáron várhatóan létrejön az üzlet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik