MTI 2020.05.11 19:58 Frissítve: 2020.05.11 20:35

Vízilabda: Manhercz Krisztián sajnálja, hogy így lett vége az idénynek

Az OSC-vel remek szezont tudhatott maga mögött, ezért Manhercz Krisztián sajnálja, hogy a Magyar Vízilabda-szövetség hétfőn minden versenysorozatát befejezettnek nyilvánította.

 

Manhercz maradéktalanul elégedett (Fotó: Koncz György)

A válogatottal januárban a Duna Arénában Európa-bajnok játékos elmondta, ugyan a nemzeti csapattal már elkezdhették az edzéseket, de mindezt olyan szigorú körülmények között tehetik csak, amelyet véleménye szerint rendkívül bonyolult lett volna minden csapatnál bevezetni.

A 23 éves Manhercz megjegyezte, szinte csak jó emlékei vannak a szezonról, a Magyar Kupa döntőjében nagy csatában kaptak ki a Ferencvárostól, a Bajnokok Ligájában azonban legyőzték legnagyobb hazai riválisukat, ráadásul elvették az olasz sztárcsapat, a Pro Recco hatéves hazai veretlenségét is.

„Maradéktalanul elégedett vagyok. Ha be tudtuk volna fejezni az idényt, talán akkor feltettük volna az i-re a pontot. Nagyon jól meneteltünk, sajnálom, hogy így lett vége” – fogalmazott Manhercz.

A magyar szövetség hétfőn jelentette be, hogy minden versenysorozatát befejezettnek nyilvánítja, és nem hirdet bajnokokat.

2021.10.16 21:34:06

Vízilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A fentiekből adódóan messze nem olyan éles tehát a határvonal feddhetetlenség és becstelenség között, mint azt első hevületünkben hinnénk. Mondhatjuk, a csalás a beismeréseken túl kezdődik.

2021.10.11 21:09:39

Vízilabda MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A ma 75 esztendős olimpiai, világ-és Európa-bajnok pólós, Sárosi László nagy változások tanúja volt a sportágban. Miután beválasztották az elmúlt évszázad magyar vízilabda-válogatottjába, tréfásan így reagált: „Amikor megtudtam, meg voltam sértve, hogy miért nem az évezredébe...”

2021.09.17 18:49:00

Vízilabda BALLAI ATTILA

Szeptember 15-én töltötte be 75. életévét Kásás Zoltán világ- és Európa-bajnok vízilabdázónk.