MTI
2013.11.21 14:26 Frissítve: 2015.03.14 02:27

Vízilabda: indul a budapesti Eb jegyértékesítése

Ma 14 órától megkezdődött a jövő évi budapesti vízilabda Európa-bajnokság jegyeinek értékesítése. A jegyértékesítési tendert a Ringier nyerte meg, és amint a kontinensviadal első, csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott: a belépőkhöz a Magyar Vízilabda-szövetség honlapján, a waterpolo.hu-n keresztül is elérhető jegyed.hu felületen lehet hozzájutni, s hogy az oldalon bérleteket is lehet majd vásárolni. A szövetség honlapján ehhez a linket Drávucz Rita és Kásás Tamás, az Eb nagykövetei élesítették az eseményen.

 

A jegyárusítás elindítását a karácsony közelsége is indokolta, mert a szervezők úgy vélik, egy Eb-belépő szép ajándék lehet a fa alatt. Beck György, a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) társelnöke ehhez hozzátette, hogy igyekeztek felkészülni a várható nagy érdeklődésre, ezért pótlelátókat is felállítanak majd az eseménynek otthont adó Hajós-Széchy Sportuszodában.

Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke a sajtóeseményen emlékeztetett rá, hogy a szervezők már két és fél hónapja dolgoznak, majd azt mondta: az idei vb-n szerzett egy arany- és egy bronzérmet az Európa-bajnokság előtt nem írná alá előre, mert jobbat remél.

Simicskó István sportért felelős államtitkár jelezte, a kormány számára fontos az Eb, s minden segítséget megad ahhoz, hogy minden idők legmagasabb színvonalú kontinensviadalát rendezzék meg Budapesten jövőre.

Az Eb-re július 14. és 27. között kerül sor.

Kemény Dénes két aranyat vár a kontinenstornától

 

2022.09.11 21:45:17

Vízilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Ezzel szemben, a nem megrögzött pólórajongó tegye a szívére a kezét, és vallja be: mit, mennyit hallott előzetesen Konarik Ákosról vagy Molnár Erikről? Vagy Nagy Ádámról hitték, hogy éppen a spanyoloknak rámol be három bődületes gólt?

2022.09.10 23:01:43

Vízilabda nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az a tizenöt gladiátor, akit magával vitt a kapitány a csatába, a falon is átment volna.