Férfi vízi: válogatott center és fiatal kapus érkezett a bajnokhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.06. 10:54
Újabb centerrel erősödött a bajnoki címvédő ZF-Eger, miután a BVSC válogatott kerettag játékosa, Bedő Krisztián is a hevesi csapatban folytatja pályafutását.

„Két évre írtam alá. Dabrowski Norbert szólt már korábban, hogy az Eger érdeklődik utánam, majd először körülbelül egy hónapja beszéltem Bárány Attilával, az egri klub ügyvezető elnökével, aki azzal hívott, hogy hallotta, más csapatok is szeretnének szerződtetni. Arra kért, hogy mindenképpen várjak, mert ők a bajnokság végeztével ülnek le egyenként a játékosokkal, hogy átbeszéljék a jövőt. Itt szeretném elmondani, nagyon örülök annak, hogy a következő két évben is Dabrowski Norbival tudok dolgozni, mert nagyon jó edzőnek tartom és nagyon jó a kapcsolatunk is, rengeteget segített abban, hogy eljussak idáig” – mondta a vlv.hu-nak Bedő, aki hozzátette: a Honvéd és a Debrecen is kereste.vlv.hu-nak Bedő, aki hozzátette: a Honvéd és a Debrecen is kereste.

Mint ismert, az előző szezonban a BVSC-t irányító Dabrowski Norbert a következő szezonban Gerendás György segítője lesz a bajnokcsapatnál. Nyilván ez a tény is segítette a center szerződtetését.

Érdekesség, hogy Bedőt tegnap Benedek Tibor szövetségi kapitány jelölte a cseljabinszki világliga nyolcas döntőjére utazó 13-as válogatott keretbe. Akárcsak a másik egri centert, a Vasastól két hete érkező Hárai Balázst.

Bedő mellett egy másik BVSC-játékossal is erősödött az Eger: a 22 éves kapus, Meixner Marcell is aláírt az egriekhez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik