UP-info utanpotlassport.hu 2019.11.19 19:15 Frissítve: 2019.11.19 19:24

Labdarúgás: két szárnyaló 19 éves a Manchester Unitedben?

Januárban igen csak megerősítené támadósorát a Manchester United labdarúgócsapata, és már a jövőre is gondolva, két remek formában futballozó 19 éves játékos szerződtetését fontolgatja. Az angol klub menedzsmentje Jadon Sanchóért és Erling Braut Haalandért hajlandó lenne mélyen a zsebébe nyúlni.

erling-haaland-jadon-sancho-2019-20_1ivg591dwmfbe1bfsi2u8xeber

Haaland és Sancho is a Manchester United kiszemeltjei között  •  Forrás: goal.com

A Manchester United labdarúgócsapata két nagy dobásra készül a januári átigazolási időszakban. A goal.com értesülései szerint a Vörös Ördögök a 19 éves Jadon Sanchót és a vele egykorú Erling Braut Haalandot is szeretnék megszerezni.

Az angol válogatott Sancho az utóbbi időben többször is összetűzésbe került a Borussia Dortmundot irányító Lucien Favréval, az pedig bizakodással tölti el a manchesterieket a igazolását illetően. A szélső októberben későn ért vissza a válogatottból, emiatt a keretből is kimaradt a Borussia Mönchengladbach elleni mérkőzésen, majd Favre alig 36 perc játék után lecserélte a Bayern München elleni rangadón.

A Manchester United ugyan eredetileg jövő nyáron szerette volna megszerezni Sanchót, de Ed Woodward vezérigazgató úgy érzi, a történtek után akár januárban is jó esélyük lehet az üzlet nyélbe ütésére.

A Vörös Ördögök pénzügyileg nagyon jól állnak, és készek 100 millió fontot is kifizetni az angol játékosért. Ám Sancho mellett az ebben a szezonban berobbanó Haalandért is kiadnának 85 millió fontot, és a szezon második felére még visszaküldenék a Red Bull Salzburgba a Bajnokok Ligájában 4 meccsen 7 gólt szerzett, minden sorozatot figyelembe véve pedig 18 meccsen 26 találatnál járó, Leedsben született támadót – számol be a goal.com.

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.11.27 17:34:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Kocsis Evelin szalaggal rontott, aztán kiemelkedő buzogánygyakorlatával bejutott a ritmikus gimnasztikázók junior Eb-jének döntőjébe, melyben így három szerrel lesz érdekelt szombaton.

2020.10.25 16:41:16

Utánpótlássport K. B. utanpotlassport.hu

Az utánpótláskorú magyarok közül Özbas Szofi (63 kg) és Naji Dávid (60 kg) szerepelt legjobban a Budapesten rendezett olimpiai kvalifikációs dzsúdó Grand Slam-versenyen; előbbi a harmadik, utóbbi pedig az ötödik helyen zárt.

2020.09.10 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Akadnak olyan edzők idehaza, akik úgy nevelik a jövő bajnokait, hogy közben maguk sem hagyták még abba az élsportot. Van közöttük olyan, aki a tokiói játékokra készül, van, aki válogatott-kerettag, egy másik szakember pedig már csak a sportág szeretete miatt áll edzésbe rendszeresen.

2020.09.03 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Sokak voltak csalódottak az utánpótlás-világversenyek elhalasztása, törlése miatt. Összegyűjtöttük, három sikersportágunkban (kajak-kenu, úszás, vívás), kik lehettek volna az év nagy nyertesei.

2020.08.26 09:09:17

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Az utóbbi időben jól megfigyelhető tendencia, hogy a gyerekeket egyre fiatalabban igyekeznek „megkaparintani” az egyes sportágak. Összeállításunkban arra keressük a választ, hogy miképpen működik a népszerűsítés az egészen kicsik körében, és arra is, hogy a korai kezdés együtt jár-e nem kívánatos mellékhatásokkal.