Utánpótlássport 2021: megjelent a korosztályos sport évkönyve

utanpotlassport.hu utanpotlassport.huutanpotlassport.hu utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.02.25. 12:43
Címkék
Újra itt van! Immár hatodszor jelent meg az Utanpotlassport.hu-t működtető MediaBook Kiadó gondozásában a korosztályos sport éves krónikáját feldolgozó kötet – benne hozzávetőleg 15 ezer fiatal nevével.

A 372 oldalas évkönyv – amely a Magyar Sportújságírók Szövetsége Nagy Béla-programjának támogatásával készült – 27 sportág múlt esztendőben történt minden fontos utánpótlás-eseményéről beszámol, az eredménysorokban pedig megközelítőleg 15 ezer fiatal fedezheti fel a nevét.

Könyvről_kép_cikkhez
Könyvről_kép_cikkhez

A kötetben szereplő sportágak: asztalitenisz, atlétika, birkózás, cselgáncs, evezés, jégkorong, kajak-kenu, karate, kerékpársportok, kézilabda, korcsolyasportok, kosárlabda, labdarúgás, ökölvívás, öttusa, röplabda, sakk, sportlövészet, súlyemelés, tekvondó, tenisz, tollaslabda, tornasportok, triatlon, úszás, vívás, vízilabda.

Az Utánpótlássport 2021-ben a szerzők visszaidézik a magyar szempontból legsikeresebb nemzetközi versenyeket, portrékat közölnek az legeredményesebb fiatal sportolókról, a legáldozatkészebb edzőkről, továbbá valamennyi sportágról részletes éves összefoglaló olvasható a kiadványban. Igazi kuriózum és a kötet különlegessége, hogy az évkönyvet forgatók QR-kód leolvasó használatával megtekinthetik az egyes sportágakhoz kötődő kisfilmeket, amelyeket az Utanpotlassport.hu munkatársai forgattak az M4 Sport televízió Jövünk! című korosztályos magazinja számára.

A hatalmas kutatómunkát igénylő eredménysor biztosan egyedi dokumentuma a hazai sportéletnek: a 2021-ben rendezett összes korosztályos világverseny, illetve országos bajnokság dobogósainak, illetve – a vb-ket, Eb-ket illetően – magyar résztvevőinek neve szerepel az almanachban. Aki kíváncsi rá, hogy ő, tanítványa, hozzátartozója vagy ismerőse benne van-e ebben az egyedülálló kiadványban, az kattintson IDE!

Ha utánpótláskorú sportoló, netán szülő, nagyszülő vagy, edzősködsz, sportvezetőként dolgozol, vagy egyszerűen csak a szívügyed a fiatalok a sportja, ennek a kötetnek ott a helye a könyvespolcodon.

Az Utánpótlássport 2021 főszerkesztője Bruckner Gábor, szerkesztője: Mura László; szerzői: Bruckner Vince, Budai Zoltán, Gy. Szabó Csilla, Hornyák Balázs, Jancsó Kornél,Nagy Dániel.

RENDELD MEG MOST a MediaBook Kiadó webshopjában, ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik