profile

Munkatársunktól utanpotlassport.hu

958 Cikk
Utánpótlássport
2024.07.04. 15:37

A hónap utánpótlásedzője: június jelöltjei

A Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria alkotta kuratórium megnevezte A hónap utánpótlásedzője díj júniusi kiírásának három jelöltjét. Az elismerésre Bökfi János súlyemelő-, Martinkó Gábor kenu- és Szilágyi Zoltán kézilabdaedző aspirál; a győztes kilétére az alapítók voksolását követően derül fény.
Utánpótlássport
2024.06.11. 15:43

Újabb három nevelőedzőt ismertek el Gerevich-díjjal

Újabb három, a hivatását a legmagasabb szinten gyakorló edző vehette át a HM Sportért Felelős Államtitkársága kezdeményezésére életre hívott Gerevich György Nevelőedzői Díjat, amelyet a sportirányítással együttműködve a Nemzeti Sportügynökség, a Sportegyesületek Országos Szövetsége és a Magyar Edzők Társasága az idén közösen hozott létre. Ezúttal Bakosi Béláné Szenczi Erika atléta-, Pap Ferenc birkózó- és Puskás Jenő tornászedző részesült elismerésben a Magyar Sport Házában tartott ünnepségen.
Utánpótlássport
2024.06.04. 09:00

A hónap utánpótlásedzője: május jelöltjei

A Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria alkotta kuratórium megnevezte A hónap utánpótlásedzője díj májusi kiírásának három jelöltjét. Az elismerésre Áts Bertalan vízilabda-, Fürdök Gábor kenu- és Tursics Krisztián kosárlabdaedző aspirál; a győztes kilétére az alapítók voksolását követően derül fény.
Utánpótlássport
2024.05.06. 09:01

A hónap utánpótlásedzője: április jelöltjei

A Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria alkotta kuratórium megnevezte A hónap utánpótlásedzője díj áprilisi kiírásának három jelöltjét. Az elismerésre Svasznek Bence jégkorong-, Sirkóné Kocsis Márta úszó- és Kósa Miklós vívóedző aspirál; a győztes kilétére az alapítók voksolását követően derül fény.
Utánpótlássport
2024.04.06. 12:17

A hónap utánpótlásedzője: március jelöltjei

A Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria alkotta kuratórium megnevezte A hónap utánpótlásedzője díj márciusi kiírásának három jelöltjét. Az elismerésre Árkovics Bálint jégkorong-, Kuttor Csaba triatlon- és Márczy Zoltán cselgáncsedző aspirál; a győztes kilétére az alapítók voksolását követően derül fény.
Utánpótlássport
2024.03.06. 16:28

A hónap utánpótlásedzője: február jelöltjei

A Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria alkotta kuratórium megnevezte A hónap utánpótlásedzője díj februári kiírásának három jelöltjét. Az elismerésre Kósa Miklós vívó-, Lakatos Tamás rövid pályás gyorskorcsolya- és Somogyi Péter sportlövőedző aspirál; a győztes kilétére az alapítók voksolását követően derül fény.
Utánpótlássport
2024.02.05. 09:00

A hónap utánpótlásedzője: január jelöltjei

A Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria alkotta kuratórium megnevezte A hónap utánpótlásedzője díj januári kiírásának három jelöltjét. Az elismerésre Zsivoczky Attila atlétika-, Bedő Botond jégkorong- és Lakatos Tamás rövid pályás gyorskorcsolyedző aspirál; a győztes kilétére az alapítók voksolását követően derül fény.

1

/

48