Erotikus táncosnővel készül Klicsko ellen a bokszvilágbajnok

Vágólapra másolva!
2011.03.18. 12:36
null
David és Amie mostantól együtt készül. (forrás: Action Images, 24h.com.vn)
David Haye alaposan beleerősített az utóbbi napokban. A hírek arról szólnak, hogy Vladimir Klicsko ellen szállodába vonult, és ott készül a címegyesítő mérkőzésre. Partnerének az erotikus táncokban tehetséget mutató, 23 éves Amie Buckot választotta a nehézsúlyú sztár.

 

Amie képességeiről a brit X-faktor nézői is fogalmat alkothattak, igaz, a fekete hajú lány énekléssel próbálkozott, de már kiesett.

Haye 2000 fontért vett ki lakosztályt egy elegáns Londoni szállodában, amelyben Anglia egyik legjobb edzőterme is található. Itt csatlakozott hozzá Amie.

„Amie sokat segíthet Haye felkészülésében" – mondta egy barát. – „Amie remek személyi edző, ráadásul igen jól tudja fejleszteni a pozitív gondolkodást, és rengeteg közös témájuk van.”

Haye-nek felesége és gyereke van, ezért szó sincs róla, hogy a személyi edzésen kívül bármilyen más szolgáltatását is igénybe venné Amie-nek.

Szóval, jobb, ha Klicsko felköti a fehérneműjét, mert David Haye már megmondta: „Az alacsonyabb súlyom gyorsasággal, mozgékonysággal párosul, olyasvalamivel, amivel Vladimir korábban nem szembesült.” – Nos, erre edz a brit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik