Ellopták a drukkerek a busz kulcsát Maradona volt csapatánál

Vágólapra másolva!
2012.11.19. 17:02
Az al-Vaszl szurkolói kiakadtak, hogy kedvenceik kikaptak a nyeretlen újonctól. Ellopták a csapatbusz kulcsát, a fiúk meg stoppolhattak vissza Dubaiba.

Diego Maradona korábbi csapata, az al-Vaszl vasárnap 2–1-re kikapott a Dibba al-Fudzsairah vendégeként. Utóbbi csapat újonc az Egyesült Arab Emirátusok élvonalbeli bajnokságában, és az első hét találkozóján csupán egyetlen pontot tudott zsákmányolni. Erre a 8. körben elporolja a nem is olyan régen még nagymenőnek számító al-Vaszl, amivel betelt a pohár az újabban csak a középmezőnyben senyvedő csapat drukkereinél.

Az szép, sárga busz... csak még egyszer beleülhetnénk!
Az szép, sárga busz... csak még egyszer beleülhetnénk!

Bosszúhadjáratuk keretében ellopták a csapatbusz kulcsát, így az al-Vaszl játékosai, edzői stábja és a segítő személyzet kénytelen volt stoppolni a 130 kilométerre fekvő Dubaiig. Szerencséjükre a vendéglátók a pályán kívül gálánsabbak voltak, mint a gyepen: kölcsönadták a saját buszukat.

Megnyugtató lehet a tudat az al-Vaszl alkalmazottjai számára, hogy a jövő héten nem kell messzire menniük, mert az ugyancsak dubai rivális al-Sabab vendégei lesznek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik