Elintézte a kutya a rögbis hétvégéjét - kép

Vágólapra másolva!
2013.01.12. 14:38
null
„Nyugi, gazdám! Majd én elintézem, hogy itthon töltsd a hétvégét.” (Forrás: in2eastafrica.net)
Buster, a labrador jól kiszúrt Jason Tovey-vel: a walesi rögbist nem utazhatott Franciaországba, mert az eb megrágta az útlevelét.

A rögbisek Heineken Kupája a sportág legnagyobb presztízzsel bíró klubsorozata. Minden meccsnek jelentősége van, így mindenki nagyon komolyan veszi. Nyilván így van ezzel a walesi Cardiff Blues csapata, és annak játékosa Jason Tovey is. Az már pech, hogy a rögbis kutyája, Buster, a labrador már nem ilyen elhivatott ez ügyben.

Tovey így miatta maradt le a Toulon elleni meccsről, ugyanis a cardiffi repülőtéren nem engedték felszállni a Franciaországba tartó járatra – ugyanis a kutyája szétrágta az útlevelét.

„Úgy éreztem magam, mint egy iskolás kölyök, aki azt próbálja elhitetni a tanárral, hogy azért nincs meg a leckéje, mert megette a kutya – mondta Tovey a BBC-nek nyilatkozva. – Buster egyébként mindent megrág, ami az útjába kerül, erről a zoknijaim és a cipőim tanúskodhatnak. Ahogy megláttam az útlevelet, tudtam, hogy azzal az életben nem jutok fel semmilyen repülőgépre. Elég para volt megmondani az edzőnknek, hogy mi történt. Magam sem gondoltam, hogy elhiszi."

De elhitte, úgyhogy Tovey megúszta az esetet büntetés nélkül, viszont az útlevele 100 fontba (kb. 38000 Ft) kerül. Még egy tízest hozzácsaphatna, és vehetne Busternek egy szép nagy gumicsontot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik