Magyar pilótával csalta a férjét Sylvie van der Vaart

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.01. 15:22
null
Sylvie van der Vaart és Vajta Balázs akkoriban (forrás: Twitter)
Sylvie van der Vaart elárulta, hogy már a házasságuk ideje alatt is csalta férjét, a holland válogatott futballistát, Rafaelt. Egy ideje ugyan már lehetett erről pletykákat olvasni, most azonban maga a hölgy mondta el a „Privé" magazinban, hogy 2010-ben viszonya volt Vajta Balázs magyar származású pilótával.

A Budapesten született Vajta Balázs még kicsi volt, amikor családja a jobb munkalehetőségek miatt Hollandiába költözött. Vajta ott tanult, és ott is lett pilóta a holland KLM légitársaságnál, 2003-ban.

Az egyik útja során ismerkedett meg Sylvie van der Vaarttal. Ekkoriban fedezték fel, hogy a hölgy mellrákos. Sylvie magányosnak és csúnyának érezte magát, félt, hogy a férje el fogja hagyni a betegsége miatt, ezért szívesen fogadta a pilóta kedvességét.

Vajta meghívta egy kávéra, és barátság szövődött közöttük, de hamarosan tovább is mentek ennél.

„Szerettem volna megbizonyosodni arról, hogy nincs velem semmi baj” – magyarázta Sylive, aki örült, hogy Balázs bebizonyította neki, hogy még mindig vonzó. A viszony azonban aggodalommal töltötte el a futballista feleségét, félt a lebukástól.

2010 szilveszterén kiderült a megcsalás. Rafael megtalálta Balázs egyik emiljét Sylvie postafiókjában, és rá is kérdezett. De nem váltak szét, hanem kibékültek, Sylvie pedig szakított a pilótával, akivel korábban néhányszor eltöltött már néhány kellemes éjszakát.

Balázs azonban nem adta föl, és újra próbálkozott.

„Kaptam tőle egy üzenetet, amelyben azt írta, hogy nagyon hiányzom neki, és nem adja föl, amíg vissza nem kap engem" – mesélte Sylvie.

A pilóta azonban dühös lett, mert a nő nem akart hozzá visszamenni.

„Nem egyszerűen zaklatott, meg is fenyegetett. Azt mondta, hogy kitálal az újságoknak, ha nem megyek vissza hozzá. Azzal zsarolt, hogy ha nem lehetek az övé, akkor tönkre fog tenni."

Ez már sok volt Sylvie-nek, ezért úgy döntött, hogy mindent elmesél az újságoknak. Abban bízik, hogy ezzel pont kerül az ügy végére.

Az persze már más kérdés, hogy ez sem tudta megmenteni a házasságát Rafaellel, hiszen ma már külön élnek egymástól...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik