Babagyáros el Clásico; jön az utánpótlás Jordanéknél és Vetteléknél is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.25. 12:41
null
<a href="http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/rooney-babai-barbadoson-sutkereztek-kepek-2288359"><strong>Coleen, Kai és Klay Rooney Barbadoson sütkérezett</strong></a> (Fotó: Daily Mail)
A sport világa 2013-ban sem lassított – a gyermekáldásokat tekintve sem. Az idén látta meg a napvilágot a legkisebb Rooney, Radamel Falcao kislánya és Kucsera Gáborék kisfia is, babagyáros az el Clásico, de jön az utánpótlás Michael Jordanéknél és Sebastian Vetteléknél is.

 

 

Wayne Rooney

A „vörös ördögök” csatárának májusban megszületett második fia is, Kai után Klayjel bővült a Rooney família.

„Csodálatos fiunk, Klay Anthony Rooney hajnali 2.11-kor megszületett. 3.5 kg. Klay és Coleen is jól van… Boldogok vagyunk!” – szólt az üzenet a rajongóknak. Az üzenet hatására rengeteg brit híresség sietett gratulálni a családnak. Coleen szombaton ment be a kórházba, és kedd reggel bújt elő Klay. Az anyuka szerint ezzel még nincs vége a gyerekvállalásnak, mert ha rajta múlik, három-négy gyerekig meg sem állnak.

Radamel Falcao

A Monaco nyári nagy igazolása, Falcao júniusban párjával, Lorelei Taronnal még Miamiban strandolt, augusztusban pedig megszületett kislányuk, Dominique.

Falcaóék még a szülés előtt (Fotó: zimbio.com)
Falcaóék még a szülés előtt (Fotó: zimbio.com)

 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Az egyik leggyönyörűbb magyar kézilabdázónő, Tápai Szabina október végén adott életet Kucsera Gáborral közös fiuknak, erről a büszke világ- és Európa-bajnok kajakos apuka számolt be az egyik közösségi oldalon.

„Október 24-én éjjel 1:13-kor megérkezett a legkisebb Kucsera!!! Kucsera Bence 3710 grammal és 57 cm-el látta meg a világot! Baba, mama, papa jól vannak!! Nagy a boldogság!!!”

Kucsera Gábor és Tápai Szabina (Fotó: Facebook)
Kucsera Gábor és Tápai Szabina (Fotó: Facebook)

 

Halmosiék szeme fénye, Medox

Maradva a magyar fronton: augusztusban arról számolt be a haladas.hu, hogy megszületett Halmosi Medox, a Haladás válogatott futballistája, Halmosi Péter második gyermeke.

Kajakos olimpiai bajnokok anyai örömök előtt

Úgy látszik, a kajakozás is jótékony hatással van a fogantatásra, hiszen az elmúlt héten pár nap leforgása előtt előbb a háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin, majd a londoni győztes Fazekas Zur Krisztina is bejelentette, babát vár.

Kovács Kati várandós (Fotó: Fuszek Gábor)
Kovács Kati várandós (Fotó: Fuszek Gábor)


Priskin Tamás

A magyar válogatott támadó jelenleg csapat nélkül készül, párjával Mexikóban próbált feltöltődni az új évre.

Priskinék Cancúnban töltődnek fel (Fotó: Facebook)
Priskinék Cancúnban töltődnek fel (Fotó: Facebook)

 

Barcelona

Ezúttal nem egy játékosról, hanem egy egész csapatról számolunk be, hiszen a Barcelona játékosai nem csak a pályán voltak termékenyek ebben a szezonban. Neymar és Messi az elmúlt években már apa lett, az idei sort pedig Gerard Piqué kezdte, január 22-én 2.9 kilogrammos tömeggel látta meg a napvilágot Shakira kisfia, Milan.

A kis Milan Piqué (Fotó: Facebook)
A kis Milan Piqué (Fotó: Facebook)

 

Aztán Cesc Fabregas következett, Daniella Semaan április 10-én adott életet első közös gyereküknek, Liának. „Életem legboldogabb napja” – tweetelte ki Fabregas, ami érthető is, pláne, ha még azt is hozzávesszük, hogy csapata a PSG elleni 1–1-gyel épp kiharcolta a BL-továbbjutást.

Fabregasék (Fotó: bekia.es)
Fabregasék (Fotó: bekia.es)

 

Ezzel azonban még nem ért véget a sor! Nemrégiben számoltunk be róla, hogy Carles Puyolnakés Cristian Tellónakis gyermeke születik a közeljövőben.

„Előkészülünk a baba fogadására. Ennek a lázában égek. Fel kell készülnünk az első hetekre. A gyerekszoba már nagyon cuki, nekem nagyon tetszik. Az egészet magam terveztem, és nagyon élveztem, hogy kreatív lehetek” – mondta Puyol.

Tellóéknál is jön a baba (Fotó: bolarosa.com)
Tellóéknál is jön a baba (Fotó: bolarosa.com)


Andrés Iniestának jó napjai voltak október végén. Előbb győzött a Barcelona az el Clásicón, majd maga a játékos jelentette be, hogy feleségével, Anna Ortizzal már a második gyereküket várják.

Real Madrid

Persze a királyi gárda tagjai sem akartak lemaradni, bár a madridiak egyelőre csak várják a babájukat. A katalán baby boomra „válaszul” először Iker Casillas és Sara Carbonero jelentette be júliusban, hogy gyereket várnak.

November közepén jött a hír, hogy Sergio Ramos és Pilar Rubio családot alapít.

„Szeretnénk megosztani veletek a boldogságunkat ebben a rendkívül fontos pillanatban. Szülők leszünk. Puszi” – írta a Real Madrid hátvédje. Pilar Rubio ugyanezt az üzenetet tette ki az itt látható kép kíséretében.

Sergio Ramoséknál is érkezik lassan a baba (Fotó: Twitter)
Sergio Ramoséknál is érkezik lassan a baba (Fotó: Twitter)

 

Decemberben aztán Karim Benzema is „csatlakozott” csapattársaihoz. Az utóbbi időben ugyan meglehetősen viharos volt a viszonya párjával Chloéval, ráadásul már azt is megírtuk, hogy Benzema egy színésznőt szeret, de úgy látszik, hogy újra egymásra találtak.

Ennek az lett az eredménye, hogy a gyerek mellé esküvőt is szerveznek. Az utóbbi három év állandó szakításoktól és megbocsátásoktól volt zajos kettejük kapcsolatában. A futballista számos botrányba keveredett, például fiatalkorú prostituáltakkal vagy transzszexuálisokkal. Ehhez képest üdítő kivételnek számított Manon Marsault, de most kiderült, hogy futó kapcsolat volt az övék.

Izomláz? Terhesség!

Ne aggódjanak túlzottan, ha nem mond önöknek túl sokat Trish Staine nevet. Mindenesetre az idén az övé volt az egyik legkülönlegesebb szülés, hiszen a maratoni futónő azt sem tudta, hogy terhes!

Száguldó babák

A Formula–1 világa sem maradhat ki a jóból. Októberben arról számoltunk be, hogy alig fejeződött be a hét országra szóló,potom 14.1 millió euróba kerülőlakodalom, amely előtt örök hűséget esküdött Jay Rutlandnak, Tamara Ecclestone,a Formula–1 mindenható urának lányamáris gyereket vár.

Alig fejeződött be a fényűző lagzi, Tamara máris teherbe esett (Fotó: bolarosa.com)
Alig fejeződött be a fényűző lagzi, Tamara máris teherbe esett (Fotó: bolarosa.com)

 

Kéthetes hír, hogy a sportág elmúlt négy évének koronázott királya, Sebastian Vettel apa lesz. A kismama, Hanna Prater gyerekkora óta ismeri Vettelt, és időtlen idők óta együtt járnak. Nemrég nyilatkozta róla Vettel, hogy Hanna a legfontosabb személy az életében, és hogy hamarosan az esküvő sem elképzelhetetlen.

Kosaras örömök

Decemberben Michael Jordanék örömmel osztották meg a hírt, hogy az ötvenéves kosaraslegenda hamarosan újra apa lesz, nem sokkal később pedig az is napvilágot látott, hogy mindjárt két kis lurkó is érkezik egyszerre.

Márciusban Dirk Nowitzkiék „terhességéről” jelentettünk, az utóbbi időben a Dallas Mavericks minden hülyeségében benne lévő német kosaras és svéd párja pedig júliusban szülővé is vált.

Visszavonult klasszisok boldogsága

2013-ban két, korábban már visszavonult klasszis is anyai áldásnak örvendhetett, a nagyszerű kézikapus Pálinger Katalinés a belga teniszező Kim Clijsters.

Dirk Nowitzkiékhoz is megérkezett a gólya (Fotó: kicker.de)
Dirk Nowitzkiékhoz is megérkezett a gólya (Fotó: kicker.de)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik