Fabregas apa lett a PSG elleni BL-meccs alatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.11. 16:59
null
Cesc és Daniella most már nemcsak egy pár, egy család is (Fotó: sport.es)
Dupla öröm érte szerda este Cesc Fábregast: a Barcelona futballistája a BL-továbbjutás mellett első gyermeke, Lia is.

Daniella Semaan, a Barcelona és a spanyol válogatott futballistájának, Cesc Fábregasnak a kedvese április 10-én életet adott kettejük első közös gyermekének: egy kislánynak, aki a Lia Fábregas Semaan nevet kapta. A hírről a büszke apa számolt be Twitter-oldalán, aki így tegnap joggal írta, hogy „ez életem legboldogabb napja", hiszen a kislány születése mellett csapata 1–1-es döntetlent játszva idegenben rúgott több góllal továbbjutott a Paris Saint-Germain ellen, így készülhet a Bajnokok Ligája elődöntőjére.

Cesc és Daniella korábban (Fotó: Facebook/DaniellaSemaan)
Cesc és Daniella korábban (Fotó: Facebook/DaniellaSemaan)

Fábregas ezzel beállt a sorba: az elmúlt hónapok jószerével másról sem szóltak – persze csak bulvár szemszögből – mint a katalán csapat játékosaink háza táján bekövetkező örvendetes létszámgyarapodásról.

José Manuel Pinto kapus és párja, Elena Gross egy Nathan nevű kisfiú büszke szülei lettek. Novemberben született meg a másik kapus, Victor Valdés és Yolanda Cardona második fia, Kai. November 2-án érkezett a legnagyobb médiaérdeklődés által kísért születés: Lionel Messi és Antonella Roccuzzo kisfia, Thiago is megérkezett. Ugyancsak reflektorfény övezte Gerard Piqué és az énekesnő, Shakira fiának, Milannak a január 23-i megszületését.

A támadószekció persze nem akart lemaradni: hat nappal később érkezett David és Patricia Villa első fia, Luca (két lány, Zaida és Olaya után). És maradt még egy fiú a csatársorba: a napokban jött világra Pedro Rodriguez és párja, Carolina első kisfia, Bryan.

Úgy látszik, Fábregas nehezen bírja az egyhangúságot: hat fiú után ő végre kislánnyal gyarapította a Barca-bölcsi népességét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik