Magyarországon született barátságból lett bora Trullinak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.10. 10:23
null
Rocco Siffredi és felesége, Tassi Rózsa, valamint Jarno Trulli (forrás: quotidiano.net)
A korábbi Formula–1-es pilóta, Jarno Trulli összeállt a pornószakmában jól ismert színész-rendező-producerrel, Rocco Siffredivel. Közös imádatuk tárgya a bor.

Trullinak már 1999 óta van pincészete a barátaival. Amióta befejezte az autóversenyzést, ez vált a fő elfoglaltságává, és már különleges bora is van, mégpedig a „Rocco", amelyet be is mutatnak az olasz borkiállításon.

Siffredi kávéházhálózatban gondolkodik, amolyan Hard Rock Café-stílusban. A legközelebbi üzletét éppen Budapesten fogja megnyitni, és az a vágya, hogy legyen egy bor, amely a „Rocco world's café” nevű üzleteit jelképezi.

„A bor tele van mély erotikával, és a megfelelő ember olyat tud alkotni, amellyel megfelelő hangulatot lehet teremteni egy élvezetes éjszakára. Kedves barátom, Jarno csodálatos borokat készít, és megtisztelt azzal, hogy a nevemet adta ennek a remekműnek” – áradozott Siffredi a bemutatón.

„Már évek óta ismerjük egymást. Még valamelyik Magyar Nagydíjon ismerkedtünk meg. Ott kezdődött a barátságunk, és most üzlettársak is lettünk” – mesélte Trulli.

Arra a kérdésre, hogy mi csúszik legjobban egy ilyen borra, Siffredi így felelt:

„Iszol egy kicsit ebből a borból, és már kész is vagy egy nő meghódítására.”

Trulli némileg visszafogottabb volt:

„Egy finom juhsajtot ajánlanék.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik