Pörkölt, Pink, popcorn - kérdezz-felelek Risztov Évával

Vágólapra másolva!
2012.11.16. 18:59
null
Risztov Éva (Forrás: MTI)
Az olimpiai bajnok úszónő sporton kívüli kedvenc elfoglaltságairól mesélt. Magyar vígjáték, angol popzene, konyhai sikerek.

– Mit szeretsz jobban, moziba járni, vagy inkább otthon DVD-t nézni a barátaiddal?

– Legszívesebben színházba járok. A mozival együtt jár a kötelező pattogatott kukorica, nachos- és kólafogyasztás, ami a versenyidőszakban nem túl jó választás. (Nevet.) De egyébként sok filmet szeretek, az egyik nagy kedvencem például az Üvegtigris, mert teljesen kikapcsol, és kirángatja az embert a szürke hétköznapokból.

– A színház mellett mi jelenti még neked a kikapcsolódást?

– Koncertekre is imádok járni, és szeretek zenét hallgatni: kedvelem Pinket és Rihannát. Nagy álmom, hogy egyszer eljussak egy Adele- és egy Celine Dion-koncertre...

– Egy sportolónál fontos, hogy mit eszik. Te hogy állsz a főzéssel?

– Szeretek a konyhában sürgölődni, és szinte mindent el is tudok készíteni, a húslevestől kezdve a pörköltön át egészen a kedvenc ételemig, a rántott húsig. Specialitásom nincs is. Általában szakácskönyvből főzök, vagy a nagymamám receptjeit hívom segítségül.

– Elegánsan, vagy inkább sportosan szeretsz öltözködni?

– A kényelmes darabokat szeretem, de mindig megpróbálok az alkalomhoz illően öltözni. Elegáns ruhát legutóbb pár nappal ezelőtt viseltem, amikor a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara kitüntetett egy díjjal.

Szabadfi Mónika

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik