De la Red egyáltalán nem emlékszik csütörtöki rosszullétére

Vágólapra másolva!
2008.11.01. 14:01
Elmondása szerint Rubén de la Red semmire sem emlékszik abból, hogyan esett össze a csütörtöki, Real Unión elleni spanyol Király-kupa mérkőzésen. A Real Madrid válogatott középpályása egyébként már teljesen jól van, ezért sem értette igazán, hogy miért aggódnak érte oly sokan. Aztán meglátta az esetről készült felvételeket…
De la Red köszöni szépen, jól van
Fotó: Imago (archív)
De la Red köszöni szépen, jól van
De la Red köszöni szépen, jól van
Fotó: Imago (archív)
De la Red köszöni szépen, jól van

De la Red a Real Unión elleni mérkőzés 13. percében a kapu előteréből a felezővonal felé kocogott vissza, amikor egyszer csak minden előjel nélkül előrebukott, és ájultan terült el a földön.

Az orvosi személyzet azonnal berohant a pályára, majd az öltözőbe vitték az öntudatlan játékost, aki a hordágyon közben magához tért. Természetesen alapos kivizsgáláson esett át, de semmi problémát nem találtak az orvosok.

„Nem emlékszem semmire, csak az eset előtti percekre, valamint arra, hogy a hordágyon feküdtem, amikor magamhoz tértem” – nyilatkozta a nyári Európa-bajnokságon aranyérmet nyerő játékos a Marcának.

„Rengeteg ember hívott fel, de nem értettem, mire fel ez a nagy felhajtás. Most azonban, hogy már láttam a képeket az esetről, tudom, miért aggódtak értem annyian” – folytatta De la Red, aki a hét végét elővigyázatosságból még otthon tölti, bár nem panaszkodik semmilyen fájdalomra.

„Szerencsére teljesen jól érzem magam, és ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki jókívánságát fejezte ki nekem, és aggódott miattam. A vasárnapi, Almería elleni meccset a tévében nézem majd meg. Nagyon fontos három pontról van szó, de biztosak vagyunk benne, hogy nyerünk, mivel a csapat erős és motivált” – tekintett már előre a hétvégi bajnokira a 23 éves labdarúgó.

VIDEÓ DE LA RED ESETÉRŐL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik