A Real Madridot is megtréfálta harmadosztályú ellenfele

Vágólapra másolva!
2008.10.30. 23:55
Kínos, 3–2-es vereséget szenvedett a harmadosztályú Real Unión otthonában a spanyol Király-kupa 4. fordulójának első mérkőzésén a Real Madrid. A mérkőzést a 13. percben egy sajnálatos esemény zavarta meg: Rubén de la Red ájultan esett össze, le kellett cserélni, bár a hírek szerint az öltözőben már magához tért, és jól van.
Remélhetőleg De la Reddel (fehérben) minden rendben lesz
Fotó: Action Images (archív)
Remélhetőleg De la Reddel (fehérben) minden rendben lesz
Remélhetőleg De la Reddel (fehérben) minden rendben lesz
Fotó: Action Images (archív)
Remélhetőleg De la Reddel (fehérben) minden rendben lesz

Bernd Schuster a Dudek – Salgado, Heinze, Metzelder, Marcelo – Diarrá, Guti, De la Red, Drenthe – Higuaín, Saviola kezdőcsapatot küldte pályára, amely hamar hátrányba került, ugyanis Juan Domínguez – akit Salgado nem tudott megállítani – már a második percben bevette Dudek kapuját.

Nem sokáig tartott azonban a hazaiak öröme, mivel Higuaín egy gyors kontra végén Guti passza után egyenlített.

Néhány perccel később viszont már senki sem ezzel a találattal törődött, hanem Rubén de la Reddel, aki ájultan terült el az irúni stadion gyepén. Az eszméletét vesztő középpályást természetesen lecserélték, és a hírek szerint az öltözőben magához tért, ahol nem panaszkodott rosszul létre. Egy azonban biztos, alapos kivizsgálás vár a 23 éves játékosra.

VIDEÓ DE LA RED ESETÉRŐL



A madridiakat alighanem igencsak megzavarhatta a sajnálatos közjáték, mivel kétszer is csak Dudek bravúrjának köszönhették, hogy nem kerültek ismét hátrányba.

Harmadjára már a lengyel kapus sem tudott segíteni, Domínguez Metzelder hatalmas hibáját kihasználva ismét betalált. Egészen az 53. percig vezetett a kiscsapat, ekkor Saviola vette be egy szögletet követően a hazai kaput.

A Real Madrid védelme azonban ezen az estén még egyszer kapitulált, Goikoetxea révén harmadik gólját is megszerezte az Unión. A vendégek erejéből még egy érvénytelenített gólra futotta ezután, többre nem, így a megszületett a 4. forduló újabb meglepetése (szerdán a Villarreal 5–0-ra kapott ki az ugyancsak harmadik ligás Poli Ejido otthonában, valamint a Sevilla is vereséget szenvedett).

A Real Madridnál persze valószínűleg De la Red állapota miatt jobban aggódnak, mint az eredmény miatt.

KIRÁLY-KUPA

4. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS
Real Unión Real Madrid 3–2

SZERDAI EREDMÉNYEK
Portugalete Valencia 1–4
Athletic Bilbao Recreativo Huelva 2–0
Castellon Betis 0–2
Celta Vigo Espanyol 2–2
Elche Deportivo 0–2
Hercules Valladolid 1–5
Málaga Mallorca 1–1
Numancia Sporting Gijón 0–1
Orihuela Atlético Madrid 0–1
Poli Ejido Villarreal 5–0
Ponferradina Sevilla 1–0
Rayo Vallecano Almería 1–2
Real Murcia Santander 2–1
Getafe Osasuna 0–0

KEDDI EREDMÉNY
Benidorm Barcelona 0–1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik