Spanyol lapértesülések szerint is Madridban folytatja Metzelder

Vágólapra másolva!
2007.04.05. 12:41
Német lapértesülések után spanyol újságok is megerősítették azt a hírt, miszerint Christoph Metzelder a Real Madridnál folytatja pályafutását nyártól. Az As szerint a védő rövidesen aláírja öt évre szóló szerződését.
Christoph Metzelder (balra)
Christoph Metzelder (balra)
Christoph Metzelder (balra)
Christoph Metzelder (balra)

A Borussia Dortmund együttese már korábban szerette volna meghosszabbítani a válogatott védő, Christoph Metzelder szerződését, de a védő vonakodott, és kicsúszott a klub által adott február 28-i határidőből.

Március elején a vesztfáliaiak visszavonták az ajánlatukat, így biztossá vált, hogy Metzelder új együttesben folytathatja a nyártól.

A Bild című lap már március közepén megírta, hogy a remekül fejelő védő a Real Madridnál folytatathatja, mi több, már orvosi vizsgálaton is részt vett a fővárosi gárdánál. A német újság akkor azt írta, hogy négy éves szerződésben állapodtak meg a felek.

Most az As című spanyol lap is megerősítette a Bild információját, ők úgy vélik, Metzelder szerződtetése már kész tény, csak az aláírás hiányzik a kontraktusról. A hírek szerint a dortmundi védő öt évig szolgálhatja a Madridot.

Metzelder érkezését egyelőre nem jelentik be hivatalosan, a tervek szerint erre a Bundesliga utolsó fordulója, május közepe előtt kerül sor.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik