Luigi csatlakozik a FullTilt profi csapatához

Vágólapra másolva!
2010.07.12. 16:29
null
Luigi csatlakozik a FullTilt profi csapatához
Címkék
Az idei WSOP egyik magyar győztese az egyik legnagyobb online pókerteremmel kötött szerződést, és a világ legjobb csapatához csatlakozik.

A World Series of Poker idei versenysorozatában két magyar játékos ért fel a csúcsra, ennél mindössze három nemzet játékosai szereztek több karkötőt, az Egyesült Államok, Kanada és Nagy-Britannia előzi meg hazánkat 56 versenyszám után. A magyar pókeresek a pénznyeremények tekintetében is előkelő helyen állnak, mindössze nyolc ország előzi meg Magyarországot, a magyar pókeresek közel egymillió dollárt nyertek eddig idén Vegasban.

A 982 ezer dollár nagy része Kwaysser Valdemár Ákos győzelméhez köthető, a Luigi becenéven megismert pókeres 617 ezer dollárt nyert a 10 ezer dollár nevezési díjú pot limit hold'em versenyen szerzett karkötője mellé. Luigi számára a győzelem új lehetőséget teremtett, a magyar pókerest meghívta csapatába a FullTiltPoker. Az online pókerterem büszkélkedik a legkomolyabb profi csapattal, a legnagyobb menők tartoznak a FullTilt csapatába. Kwaysser a jövőben az online termet képviseli a versenyeken, a WSOP főversenyén már FullTilt-logóval ül asztalhoz.

A szerződés némileg megváltoztatja Luigi terveit, a jövőben több élő versenyt kell beiktatnia naptárába, a hírek szerint jövő januárban biztosan játszani fog az Aussie Millions versenyein.

A Poker24.hu legfrissebb póker híre: Az isteni Nadia elkötelezte magát

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik