Találatok a Stavanger címkére

Találatok száma: 7

Sakk: Rapport Carlsennel is összecsap a vb-jelöltek tornája előtt

2022-04-09 18:11:29

Rapport Richárd is asztalhoz ül a hagyományos stavangeri sakkszupertornán, amelyet ősz helyett idén tavasszal rendeznek meg, és amelyen világklasszisok egész sora játszik.

sakk Viswanathan Anand Veszelin Topalov Stavanger Rapport Richárd Magnus Carlsen

Sakk: Rapport kikapott, de tíz közé jutott a világranglistán

2021-09-17 21:06:16

Rapport Richárd elveszítette utolsó mérkőzését a sakkozók stavangeri szupertornáján. A magyar nagymester sötéttel kapott ki a francia Alireza Firouzjától. Rapport így a harmadik helyen végzett összesítésben, de értékszáma 2770-re nőtt, amivel valószínűleg bejut a legjobb tíz közé a világranglistán.

sakk Stavanger Rapport Richárd Magnus Carlsen Lékó Péter Alireza Firouzja

Sakk: Rapport remije és veresége, Carlsen átvette a vezetést

2021-09-16 21:44:49

Rapport Richárd a klasszikus játszmában remizett Jan Nyepomnjascsijjal, majd a rövidített játékidejű partiban kikapott az orosztól a Stavangerben zajló sakk szupertorna 9. fordulójában. Mivel a világbajnok Magnus Carlsen győzött, a magyar nagymester visszacsúszott a második helyre.

sakk Stavanger Rapport Richárd Magnus Carlsen Jan Nyepomnjascsij

Sakk: hiba az időzavarban, Rapport kikapott Carlsentől

2021-09-15 20:32:59

Nem sikerült a bravúr, Rapport Richárd 77 lépésben kikapott Magnus Carlsentől a Stavangerben zajló sakk szupertornán. A vereséggel együtt a legjobb magyar nagymester továbbra is vezeti a mezőnyt, de előnye minimális a világbajnokkal szemben.

sakk Stavanger Rapport Richárd Polgár Judit Magnus Carlsen

Sakk: Rapport újra győzött, és a nagy rekord küszöbén áll

2021-09-13 20:26:09

Rapport Richárd a harmadik győzelmét is megszerezte a klasszikus játszmák során a norvégiai Stavangerben zajló sakktornán. A magyar nagymester a hatodik fordulóban a norvég Aryan Tarit győzte le, ezzel magabiztosan vezeti a mezőnyt, amelyben a világbajnok és világelső Magnus Carlsen is játszik.

sakk Stavanger Rapport Richárd Polgár Judit Magnus Carlsen Lékó Péter

Sakk: Rapport két döntetlenje a világbajnok Carlsennel

2021-09-09 18:58:34

A fő játszma és a rövidített játékidejű parti is döntetlennel ért véget Rapport Richárd és a világbajnok Magnus Carlsen között a sakkozók norvégiai Stavangerben zajló szupertornájának harmadik fordulójában.

sakk Stavanger Rapport Richárd Polgár Judit Magnus Carlsen

Sakk: Rapport nagyszerűen rajtolt a norvégiai szupertornán

2021-09-08 21:59:02

Két forduló után Rapport Richárd vezeti a norvégiai Stavangerben zajló sakk szupertornát. A legjobb magyar nagymester az első fordulóban sötéttel legyőzte a hazaiakat képviselő Aryan Tarit, majd a második körben szintén sötéttel remizett a korábbi világbajnoki döntőssel, az orosz Szergej Karjakinnal.

sakk Stavanger Rapport Richárd Magnus Carlsen Lékó Péter Jan Nyepomnjascsij