Találatok a sorozatkritika címkére

Találatok száma: 3

„Mi sohasem ünnepelhetünk?” – a szerelem a harmadosztályban is ugyanolyan. S a bukás is!

2020-04-05 10:55:17

Sorozatkritika és ajánló – otthon maradáshoz, 5. rész. Mi lesz a két év alatt két osztályt zuhanó, ám új tulajdonosi körbe kerülő és így új klubmodell mentén működő Sunderland sorsa? Ez a Netflixen futó Sunderland 'Til I Die második évadjának legfőbb kérdése. A miénk pedig az volt, lehet-e hasonlóan drámai hangvételben folytatni, mint az első szezoné volt. Azé az első évadé, amelyet eredetileg egy diadalmenetről készítettek volna, helyette pedig egy futballklub totális összeomlását örökítette meg.

sorozatkritika labdarúgás angol labdarúgás Sunderland 'Til I Die Sunderland

Jön az „Őrült” és felforgatja a Championshipet: Bielsa újra csúcsra juttathatja a Leedset?

2020-04-04 12:11:22

Sorozatkritika és ajánló otthon maradáshoz, 4. rész. Kémbotrány! A döntő meccsen gólt adni az ellenfélnek? Ez a fair play! Olasz virtus. Spanyol vehemencia. S végül Pep Guardiola és Mauricio Pochettino egyik legnagyobb szakmai példaképe: „Loco", azaz az őrült Marcelo Bielsa. Megvan a tét, megvan a jó nevű szakember, ó és igen, a világ egyik legismertebb másodosztályú csapata, a Leeds United. Időnként remek, máskor inkább csak több kérdést vet fel, mint amit megválaszol. Ez az Amazon által bemutatott Take Us Home. A Leeds United 2018–2019-es idényét feldolgozó futballdoku, ami nem rossz, csak lehetett volna sokkal jobb is. Főleg Russell Crowe kellően rekedtes narrációja mellett.

sorozatkritika Pep Guardiola Marcelo Bielsa Leeds United Derby County

Maradona a taktikához mit sem ért, de így is csodákra képes – itt a bizonyíték

2020-03-31 16:52:34

Sorozatkritika és ajánló – otthon maradáshoz, 3. rész. Diego Armando Maradona a mexikói drogkartellek egyik legfőbb barlangjába, Sinaloába szerződik, hogy megmentse a kiesés elől menekülő helyi csapatot. Filmért kiáltott a hír 2018 őszén – a Netflix pedig nem is hagyta ki a ziccert.

sorozatkritika Dorados de Sinaloa Diego Maradona