Találatok a LOL címkére

Találatok száma: 32

MCS LoL: a nyolcadik forduló után csak még kiélezettebbé vált a versenyfutás

2020-12-04 01:14:23

A Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends csoportkörei még mindig nem értek véget, sem papíron, sem a továbbjutás szempontjából. Bár vannak olyan mérkőzések minden régióban, ahol egyértelműen esélyesebb az egyik csapat, ez a tabellán nem igazán látszódik. A nyolcadik fordulóban az eddigi legnagyobb rangadón egymásnak estek a Budapesti Griffek és a Nógrádi Tollas Vitézek, azonban nem csak ők kapták meg a rivaldafényt. Rövid összefoglalót olvashattok az alábbiakban a legutóbbi meccsnapról.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS: esélylatolgatás az utolsó négy LoL-forduló előtt

2020-11-27 16:48:11

Hat forduló lezajlott a Megyék Csatája League of Legends versenyének csoportköreiből, az egyes régiókban többék-kevésbé kirajzolódtak az erőviszonyok. Az alábbiakban az összes csapat aktuális helyezéséről megtudhattok plusz információkat annak tükrében, hogy mely együtteseknek van még lehetőségük a továbbjutásra, valamint kik azok, akik már biztosan nem lesznek ott a rájátszásban.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS: az utolsó csapat is bemutatkozik a LoL-csoportkörökben

2020-11-21 13:30:35

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának csoportköreiben, mivel még mindig az előszezon változtatásai határozzák meg a mérkőzések képét. Egyelőre maga a fejlesztő sem tudja eldönteni, hogy milyen irányba terelgesse a versenymetát, a játékosok ezért nincsenek könnyű helyzetben. A maximális koncentráció elengedhetetlen, mivel a félidejéhez érkeznek a régiós küzdelmek.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS: a legnépszerűbb hősöktől a legfiatalabb játékosig – LoL érdekességek

2020-11-21 10:15:28

Javában zajlanak a Megyék Csatája LoL versenyének csoportkörei, ahol a megyék legjobb csapatai küzdenek meg hétről hétre az értékes pontokért, amelyek a továbbjutást jelenthetik számukra. A négy régióból nyolc együttes lép tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol a döntőben 700 000 forintos összdíjazásért mérkőznek meg egymással a felek. Ha szeretnétek még átfogóbb képet kapni a mezőnyről és az eddig eltelt meccsekről, akkor merüljetek el az alábbi érdekességekben és statisztikákban.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

Megyék Csatája: erődemonstráció a negyedik fordulóban

2020-11-18 12:32:47

Egyetlen döntetlen sem született a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny League of Legends csoportköreinek negyedik fordulójában. A csoportkörökben bemutatkozó csapatok közül kettő nagyszerű játékkal jelentkezett be a továbbjutásért, amíg a többi régióban óriási harcok dúlnak az első két helyezésért. Ez történt az MCS LoL negyedik fordulójában.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS: Yasuo pentakill vitte el a show-t a harmadik LoL-fordulóban

2020-11-18 12:25:04

Hatalmas feltámadások, őrült pillanatok, de csak kevés elégedett csapat. A Bo2-es lebonyolítás miatt a Megyék Csatája League of Legends csoportköreiben felértékelődik a 2–0, ugyanis háromszor annyi pontot lehet szerezni két győzelemmel, mint eggyel. Ennek ellenére a sikerült három csapatnak „ eldobni” az 1–0-s előnyt, megérdemelten szereztek pontot a párharcok első felvonásában altató, vagy épp gyengélkedő egyesületek. Ez történt az MCS LoL csoportkörök harmadik fordulójában.

Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

Megyék Csatája: szurkolj a megyédnek, és nyerj értékes nyereményeket!

2020-11-11 17:54:41

Megkezdődtek a Megyék Csatája FIFA csoportkörei, ahol a megyék legjobbjai mérik össze erejüket a régiós csoportkörökben. Ennek megünnepléseként a szervezők egy nyereményjátékot dobtak össze, amiben bárki részt vehet. Az értékes nyereményekért az alábbi feladatokat kell teljesítened.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends FIFA 21

MCS: őrült pillanatokkal zárult a LoL-csoportkörök második meccsnapja

2020-11-10 23:35:50

Egészen elképesztő pillanatokat élhettek át a játékosok és a nézők, ugyanis a 2020-as esztendő egyik legnagyobb backdoorját hozta össze Vonalkód, a Komáromi Ezüst Vitézek felső ösvényese a nap záróakkordjaként. Ez történt a Megyék Csatája League of Legends csoportköreinek második mérkőzésnapján.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS: egy helyen az összes megyei döntő nyertes LoL-csapat

2020-11-07 11:34:31

Hatalmas izgalmak és érdeklődés övezte a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends tornáját. A selejtezőkbe 1500-nál több játékos jelentkezett, hogy megmutassa nincs nála jobb az Idézők Szurdokában. A kvalifikációk nyertesei a megyei döntőkben csaptak össze, hogy eldőljön, melyikőjük képviselheti megyéjét a csoportkörökben, ahonnan már csak két lépcsőfokot kell megmászni a mindent eldöntő fináléig.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

Megyék Csatája: ez történt ezen a héten a LoL-tornán

2020-10-27 22:01:54

A Megyék Csatájának League of Legends megyei döntői az elmúlt héten is okoztak izgalmas meglepetéseket. 14 csapat már kiharcolta a dicsőséges továbbjutást, megszerezve megyéjük egyedi fantázianevét, további 14 pedig búcsúzott a Megyék Csatája tornától. A hátralévő megyékre és ezáltal a csapatokra is még további kihívások várnak, így ők pár nap pihenő után érkeznek majd a képernyőre, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessenek a 700 ezer forintos összdíjazáshoz. Addig is nézzük meg mi történt ezen a héten.

e-sport Megyék Csatája LoL League of Legends

Megyék Csatája: League of Legends hősbemutatók minden szerephez

2020-10-20 12:15:32

A Megyék Csatája megyei LoL döntői javában zajlanak: nyolc csapat már kivívta a továbbjutást, ők már biztosan részt vehetnek a régiós szintű csoportkörökben. Most egy-egy LoL hőst ismerhettek meg, amelyek nagyszerűen teljesítenek a nekik szánt szerepekben.

e-sport Megyék Csatája LoL League of Legends

Megyék Csatája: 8 megyei LoL döntő már lezajlott, 12 még hátra van

2020-10-20 11:51:52

Magyarország legjobb megyei csapatokba tömörülő League of Legends játékosai nem pihennek egy percre sem, folyamatosan érkeznek az egyre izgalmasabb összecsapások. A Megyék Csatája megyei LoL döntőiben nyolc csapat már kivívta a továbbjutást, ők már biztosan részt vehetnek a régiós szintű csoportkörökben. A maradék huszonnégy ötösre még kihívások várnak, ezeknek az összecsapásoknak a pontos menetrendjét tudhatjátok meg a továbbiakban.

e-sport Megyék Csatája LoL League of Legends

Megyék Csatája: gaming házból nyerte meg a LoL-selejtezőt az Illés Akadémia Spirit

2020-10-18 09:50:35

Magabiztosan menetelt a döntőig az Illés Akadémia Spirit csapata a Megyék Csatája első League of Legends selejtezőjében. A Vas megyei klub nem először mutatta meg, hogy komolyan kell számolni velük, ha a magyar mezőnyben kell megmérkőzniük. A fináléban sem kegyelmeztek ellenfelüknek, de a sikerben a legkülönlegesebb, hogy egy gaming házban játszottak a fiatalok, akik bejutottak a megyei döntőben.

e-sport Megyék Csatája LoL League of Legends FIFA 21

Megyék Csatája: „A hazai e-sport-piac jó úton jár afelé, hogy minél több embert láthasson el”

2020-10-18 08:51:02

Sokáig ő volt a legmagasabb szintű magyar League of Legends játékos, azóta kicsit visszavett a lendületből, de az 1000-s határt ennek ellenére sikerült elérnie. Ismerjétek meg közelebbről Huzsvári Anniewhere Patrikot, aki a Megyék Csatája LoL versenyén a keleti régiókat buzdítja. 

e-sport Megyék Csatája LoL League of Legends Huzsvári Patrik Anniewhere

Megyék Csatája: indulnak a megyei LoL-döntők, itt nézheted élőben a közvetítéseket!

2020-10-16 17:46:39

Elérkezett a pillanat, a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends tornája a következő szakaszba lépett. A megyei selejtezők győztesei Bo3-as szériában küzdenek meg a továbbjutásért a megyei döntőkben, amelyeket élőben, szakértő kommentár mellett élvezhettek a világ legnagyobb streaming platformján.Elérkezett a pillanat, a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends tornája a következő szakaszba lépett. A megyei selejtezők győztesei Bo3-as szériában küzdenek meg a továbbjutásért a megyei döntőkben, amelyeket élőben, szakértő kommentár mellett élvezhettek a világ legnagyobb streaming platformján.

e-sport Megyék Csatája LoL League of Legends

Megyék Csatája: minden információ egy helyen a megyei LoL-döntőkről

2020-10-15 18:02:15

Lezajlott a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának két selejtezője, összesen 40 csapat vívta ki magának a jogot, hogy megküzdhessen a megyei döntőkben. A 19 megye, valamint Budapest képviselői már alig várják, hogy megütközzenek az Idézők Szurdokában, amit természetesen élőben követhettek a kijelölt Twitch-csatornán.

e-sport Megyék Csatája LoL League of Legends

Megyék Csatája: parádés meccseket vívtak a hírességek LoL-ban és FIFA-ban

2020-10-13 12:34:17

Fantasztikus hangulatban telt az a néhány óra, amelyet a magyar sztárok az Idézők Szurdokában, valamint a FIFA-arénákban töltöttek. Összesen 19 megyei híresség, valamint a 4 égtáj vezetője csapott a billentyűk és kontrollerek közé, hogy megmutassák ellenfelüknek, ők a jobb LoL-és FIFA-játékosok.

e-sport Megyék Csatája LoL League of Legends FIFA 21

Megyék Csatája: ez a húsz csapat is bejutott a megyei LoL-döntőkbe

2020-10-13 02:15:17

Hatalmas izgalmak után eldőltek a legfontosabb kérdések a Megyék Csatája League of Legends versenyének első szakaszában. A második selejtezőkörben két napon keresztül viaskodtak egymással a megyék e-sport csapatai, azonban csak egy olyan gárda volt a 19 megyében és Budapesten, amelyik kiemelkedett a mezőnyből.

e-sport Megyék Csatája LoL League of Legends

Megyék Csatája: megmozdult az ország, rengetegen jelentkeztek a versenyre

2020-10-11 18:42:09

A Megyék Csatája Országos E-sport Verseny óriási népszerűségnek örvend a videójátékosok körében. Ugyan csak két játékban, League of Legendsben és FIFA 21-ben eresztik egymásnak a gamereket az MCS keretein belül, de Magyarország minden pontján elkezdtek szervezkedni a versenyzők. A világ legnépszerűbb MOBA játékában a selejtezők első és második köre befejeződött, de a FIFA 21-re folyamatosan lehet még jelentkezni a megyekcsataja.hu weboldalon.

e-sport Megyék Csatája LoL League of Legends FIFA 21

E-sport: „Azon leszünk, hogy sikerüljön idehozni egy nagy eseményt”

2020-10-10 15:51:33

Három éve, 2017 októberében alakult meg a Nemzeti Gaming és E-sport Sportági Szövetség, amelynek bevallott célja, hogy hazánkban is népszerűsítse és még elfogadottabbá tegye a számítógépes játékokat. Magyarországot pedig felhelyezné a világ e-sport térképére. 

e-sport Szalai Ádám LoL League of Legends FIFA 21