Találatok a Linn Blohm címkére

Találatok száma: 3

Női kézi: Martín visszatér, Blohm és Pintea is a Győré – hivatalos

2021-02-14 14:11:08

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be a keretet illető legfrissebb változásokról: az új vezetőedző a nyártól – a várakozásoknak megfelelően – Ambros Martín lesz, beálló posztra pedig érkezik Crina Pintea és Linn Blohm. Eduarda Amorim távozik, de nem vonul vissza, Beatrice Edwige és Puhalák Szidónia szintén máshol folytatja pályafutását. Görbicz Anita játékoskarrierjéről és a klubnál betöltendő jövőbeli szerepéről később születik döntés.

női kézilabda Puhalák Szidónia Linn Blohm Görbicz Anita Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim

Női kézi: Amorim Edwige-zsel együtt Rosztovba tart – sajtóhír

2021-02-05 12:01:05

A Kisalföld információi szerint Eduarda Amorim az idény végén mégsem vonul vissza a kézilabdától, hanem Győrből az egyik legnagyobb BL-riválishoz, a Rosztov-Donhoz igazol – a francia beállóval, Béatrice Edwige-zsel együtt.

kézilabda átigazolás Rosztov-Don Linn Blohm Győri Audi ETO KC Eduarda Amorim Béatrice Edwige

Női kézi: a CSM fellélegezhet, meglepő átigazolások a láthatáron

2021-01-31 00:44:40

Biztató híreket kaptak a Ferencvárossal azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának játékosai, a román főpolgármester ugyanis ígéretet tett az elmaradt fizetések rendezésére, és hogy a jövőben is meghatározó európai együttesben gondolkodik. Közben lehetséges érkezőkről is írnak már a helyi sajtóban.

női kézilabda kézilabda átigazolás Linn Blohm Győri Audi ETO KC Emilie Arntzen CSM Bucuresti