Női kézi: két kulcsember is hosszabbított a győrieknél

Vágólapra másolva!
2022.10.27. 13:11
null
Oftedal (15) és Blohm (5) is hosszabbított (Fotó: Dömötör Csaba)
Megkezdődtek a tárgyalások a Győri Audi ETO KC következő idényre vonatkozó játékoskeretének kialakításával kapcsolatban, s az első kézzel fogható eredmények már meg is születtek: a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évvel szerződést hosszabbított két kulcsjátékosával, Linn Blohmmal és Stine Oftedallal.

A klub célja, hogy ne csak megtartsa, hanem „ha lehetséges, még erősítse is a Győri Audi ETO KC csapatának keretét rövid és közép távon a hazai és a nemzetközi versenyrendszerben. Ennek első lépéseként eldőlt, hogy Stine Oftedal biztosan győri mezben szerepel a következő szezonban is” – áll a klub honlapján megjelent közleményben.

„Nagyon jól érzem magam Győrben, nagyszerű csapat tagja lehetek. Megvolt a lehetőségem a jövő idényről dönteni, de nem kellett sokat gondolkodni a folytatásról. Győrben továbbra is minden adott a nyugodt munkavégzésre, a sikerorientált és motivált klubvezetés céljai és elvárásai teljesen megegyeznek az enyéimmel, azaz minden fronton minden bajnokságban nyerni szeretnénk. Örülök, hogy folytatódik az ETO-val közös történetünk” – mondta a hosszabbításról Stine Oftedal, aki 2017. nyári érkezése óta 214 mérkőzésen 874 gólt szerzett a klubnál, amellyel két BL-t, három magyar bajnoki címet és három Magyar Kupát szerzett.

Szintén meghosszabbította egy évvel a jövő nyáron lejáró szerződését Linne Blohm, aki tavaly nyáron érkezett a csapathoz és azóta 53 mérkőzésen 198 gólt szerzett, és egyszeres magyar bajnoknak mondhatja magát.

Nagy lehetőség volt számomra tavaly nyáron Győrbe szerződni és bízom benne, hogy sikerült megfelelni az itteni magas elvárásoknak. A klubban minden adott, nekünk játékosoknak csak a kézilabdára kell koncentrálnunk. Az öltöző hangulata kiemelkedően jó, nagyszerű érzés ezekkel a lányokkal együtt szerepelni. Vonzó volt számomra a jövőkép, amit a vezetők felvázoltak, ezért nem kellett sokat gondolkodnom, hogy elfogadjam a hosszabbítási ajánlatot. Büszke vagyok, hogy 2025 nyaráig biztosan az ETO-család tagja lehetek. Nagyon várom, hogy a válogatott szünet után visszatérjünk Győrbe, és folytassuk a menetelést céljaink felé. Szeretnék a jövőben is a játékommal mindent megtenni a csapat eredményes szerepléséért” – idézte a klub közleménye Linn Blohmot.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik