Találatok a france címkére

Találatok száma: 4

Mourinho, scudetto? A mester már elérte a csillagokat, most rajtuk a sor

2022-07-26 15:49:45

Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Heti körünket az angolok után szokásunk szerint az olaszokkal folytatjuk.

olasz átigazolás nyári transzfersorozat francia átigazolás angol átigazolás Roma Paulo Dybala

Tour de France: Cavendish nem folytatja az idei körversenyt

2008-07-27 04:00:24

Az idei Tour de France-on négy szakaszon győztes Mark Cavendish nem folytatja a francia kerékpáros körversenyt.

tour france De

A France Football bejelentette a 2007-es Aranylabdára nevezettek listáját

2007-10-25 00:00:11

A tekintélyes France Football sporthetilap vasárnap nyilvánosságra hozta internetes oldalán a 2007-es aranylabdára nevezett labdarúgók 50-es listáját. A történelemben először függetlenül nemzetiségétől és bajnokságától bármely focista részt vehet a szavazáson, hétfőtől 96 ország újságírói szavazhatnak majd a december 2-án kihirdetendő győztesre. A legesélyesebbnek az AC Milan BL-győztes brazil csillaga, Kaká tűnik, de Andrea Pirlo, Thierry Henry, Cristiano Ronaldo, és Lionel Messi is nagyon erős kihívóknak számítanak.

Aranylabda Cristiano Ronaldo

Filippo Pozzato a szakaszgyőztes, Fabain Cancellara őrzi első helyét

2007-07-16 00:00:11

A Tour de France, a Francia kerékpáros körverseny ötödik, Chablis és Autun közötti, 182,5 kilométeres szakaszát az olasz Filippo Pozzato (Liquigas) nyerte 4:39:01 órás időeredménnyel. A győztes sprinthajrában előzte meg a mezőny első felét, második helyen a spanyol Oscar Freire (Rabobank) végzett, harmadiknak az olasz Daniele Bennati (Lampre) jött be. Az összetettben élen álló svájci Fabian Cancellara is az élmezőnnyel érkezett célba, méghozzá a 12. helyen, természetesen a győztessel azonos idővel, így továbbra is őt illeti a sárga trikó és őrzi előnyét riválisaival szemben.

Tour de france 5. szakasz