Találatok a ETRC címkére

Találatok száma: 5

ETRC: A tegnapi önmagunknál legyünk mindig jobbak – Kiss Norbert

2022-05-19 16:44:56

Misanóban hódította el az Európa-bajnoki címet tavaly, s most ott is kezdi a gyorsasági kamionos Eb-szezont Kiss Norbert, akit egyáltalán nem zavar, hogy mindenki az ő skalpjára vadászik. Háromszoros kontinensbajnokunkat a saját szezonjáról, a felkészüléséről, és arról is kérdeztük, szerinte ki nyeri az idén az F1-es világbajnokságot.

kamion Eb gyorsasági kamionos Eb Kiss Norbert ETRC

Így éltük meg 2020-at: nézők nélkül nem volt ugyanolyan a Hungaroring

2020-12-26 15:35:52

2020 nem az az év lesz, amire jó szívvel gondolunk vissza. Mégis történtek olyan „pici (sport)csodák”, amelyek szebbé tették a hétköznapokat. A Nemzeti Sport Online néhány munkatársa vállalkozott arra, hogy ezeket megossza olvasóinkkal az esztendő utolsó napjaiban. Ezúttal Börzöli Bernadett mesél nekünk azokról a furcsa, ám emlékezetes októberi napokról, amelyeket újságíróként a Hungaroringen töltött a Super Racing Festivalon, azaz a WTCR és az ETRC közös versenyhétvégéjén.

WTCR Hungaroring ETRC

Autósport: Kiss Norbert 2020 legjobb magyar versenyzője

2020-12-08 10:05:35

A gyorsasági kamion Európa-bajnokság (ETRC) kétszeres győztese, Kiss Norbert lett az Év magyar autóversenyzője az Autósport és Formula Magazin által összeállított rangsor alapján – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

kamion Eb autósport Kiss Norbert ETRC

Super Racing Fesztivál: egy hétvégén a Hungaroringen a WTCR és az ETRC mezőnye

2020-10-16 18:03:07

Ugyanazon hétvégén, de sajnos helyszíni nézők nélkül rendezik meg a Super Racing Fesztivált, azaz a túraautó-világkupa (WTCR) és a kamion Európa-bajnokság (ETRC) közös versenyhétvégéjét a Hungaroringen. Az esemény előtt összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat!

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Michelisz Norbert Kiss Norbert ETRC

Kamion Eb: Kiss Norbert 35 pontot gyűjtött Zolderben

2019-09-15 20:16:33

Két harmadik, valamint egy-egy negyedik és ötödik helyével 35 pontot szerzett a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool-Mercedes magyar pilótája a gyorsasági kamion Eb vasárnap véget érő belgiumi versenyhétvégéjén.

Tankpool-Mercedes Kiss Norbert Kamion Eb ETRC