Találatok a Eminem címkére

Találatok száma: 6

Jégkorong: „Elhittem magamról, hogy egy kis dunaújvárosi gengszter vagyok”

2022-11-12 20:52:43

Nagy Gergőt jól ismerjük a Ferencváros és a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitányaként, most viszont amellett, hogy részletesen beszélgetünk eddigi sikeres pályafutásáról, szeretnénk megmutatni egy másik arcát is. Ezért az NSO Tv elvitte őt a Kalóz Records nevű lemezboltba, ahol kedvére válogathatott a régi lemezek és a kazetták között. 

magyar jégkorong-válogatott jégkorong Sub Bass Monster Sportkrém Rapülök Nagy Gergő

SB: elképesztő hangulat LA-ben – ez volt minden idők legjobb halftime show-ja?

2022-02-14 02:33:31

Sokan várták a Super Bowl félidejét, hiszen Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige és Kendrick Lamar készült szórakoztatni a nézőket. Meglepetésként még 50 Cent is feltűnt, aki ráadásul fejjel lefelé lógva érkezett meg a színpadra. Összességében parádés halftime show-t láthattunk – néhány sztár szerint minden idők legjobbja volt.

Super Bowl Snoop Dogg Los Angeles Rams Eminem Cincinnati Bengals 56. Super Bowl

Eb 2020: Eminem vagy Gascoigne? Foden új frizurájától felrobbant az internet – kép

2021-06-08 16:24:10

Az angol labdarúgó-válogatott középpályása, Phil Foden új frizurával mutatkozott a keddi sajtótájékoztatón. A 21 éves játékos kiszőkítette a haját, s egyből Paul Gascoigne-nal, az angolok egykori legendás játékosával kezdték összehasonlítani az újságírók és a szurkolók – na meg a híres rapperrel, Marshall Bruce Mathersszel, művésznevén Eminemmel.

Phil Foden Paul Gascoigne Európa-bajnokság Eminem Eb 2020

PL: Guardiola „rappelős interjúja” még Eminemnek is tetszene – videó

2020-12-27 13:06:25

A Manchester City Boxing Day-mérkőzésen találkozott a Newcastle Uniteddal. Az összecsapás előtt Pep Guardiola rövid interjúban nyilatkozott, s egy tartalomgyártó felfigyelt a spanyol gyors beszédére, ezért alávágta Eminem Lose Yourself című rapdalát.

videó rap Premier League Pep Guardiola Manchester City Gary Lineker

NFL: Star Wars, Eminem – Brady visszatér; az 1/1-es égése

2016-10-06 12:54:05

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os szezonja során is rendszeresen jelentkezik a Red Zone. A 4. forduló utáni tartalomból: Beckham már nem élvezi a játékot, drága lehet a tivornya Cam Newtonnak. Prescott és Siemian legendák nyomában. Ja igen. És Brady visszatér.

Tom Brady Star Wars Odell Beckham Jr. New England Patriots NFL Eminem