Találatok a Edmundo címkére

Találatok száma: 5

Attól féltek, Ronaldo meghal a döntőben – mi történt az 1998-as vb-finálé előtt?

2021-10-27 11:02:35

Még mindig rengeteg a kérdőjel az 1998-as vb-döntővel kapcsolatban, amelyen a brazil Ronaldo a mérkőzést megelőző rejtélyes rosszulléte ellenére végül vállalta a játékot. Nemrég akkori válogatottbeli csapattársa, Edmundo beszélt arról a napról, amelyre úgy emlékszik, mintha csak tegnap történt volna.

vb 1998 brazil labdarúgó-válogatott Ronaldo Képes Sport Edmundo Brazília

Ez volt minden idők legjobb dél-amerikai csapata Pelé Santosa után?

2017-06-17 17:32:24

Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi&Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be a Barcelona nagycsapatában, illetve 1984 az utolsó nagy angol siker éve a Heysel-tragédia előtt) legjobb klubcsapataiból alkotjuk meg a Legendák Ligáját, amelybe minden klub egy-egy csapatát neveztük, és a 16. alakulatról majd az olvasók döntenek. Két ágon, egyenes kieséses formában zajlanak a küzdelmek, és a gólokat most természetesen az NSO olvasói rúgják! Az új párharc első részében az a River Plate került sorra, amelynél sokak szerint csak egy klubcsapat volt jobb a kontinensen: a Pelé fémjelezte Santos. Vagy a nagy Palmeiras is jobb volt? Ezt döntsék el önök!

Zinho Wanderley Luxemburgo Volt egyszer egy csapat Roberto Carlos Palmeiras Mazinho

Nem adott kölcsön a Ferencváros a csatárnak, mérgében eligazolt

2019-04-23 11:59:34

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, pár lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. NEMRÉG INDULÓ SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK. ÍME, A HETEDIK RÉSZ!

olasz átigazolás majdnem-transzferek angol átigazolás Turay József Tomiszlav Ivics Sowunmi Thomas

Milan: Balotelli olyan, mint Edmundo volt - Trapattoni

2013-12-02 14:58:01

Giovanni Trapattoni szerint a Milan támadója, Mario Balotelli Edmundóra emlékezteti. Trapattoni az 1990-es években edzette az Állat becenevű brazilt.

Milan Mario Balotelli Giovanni Trapattoni Edmundo Cesare Prandelli

Brazília: Edmundo tizenegyest hibázott, majd visszavonult

2008-06-06 04:00:15

A „Vadállat” becenévre hallgató Edmundo bejelentette visszavonulását. A döntéshez egy kihagyott tizenegyes vezetett.

Vasco da Gama Edmundo